Haberler

Komşusunun evini soymak için iftara gitmesini bekledi

Güncelleme:

Samsun'da bir kişi komşusunun evini soymak için iftara gitmesini bekledi. Hırsızlık yapan şahıs, daha sonra girdiği evden çaldığı ziynet eşyasıyla kendine otomobil satın aldı ve paranın kalanını euroya çevirdiği ortaya çıktı.

Samsun'da bir kişi komşusunun evini soymak için iftara gitmesini bekleyip anahtarla kapısını açtığı evden ziynet eşyası çalıp çaldığı altınlarla da kendine otomobil satın aldı.

İFTARA GİDİNCE EVE GİRİP ALTINLARI ÇALDI

Samsun'un Çarşamba ilçesinde S.A.adlı genç komşusunun evini soymak için plan yapıp iftara gitmesini bekledi. Komşu Şenol D., iftara gidince anahtarı sakladığı yeri önceden öğrenen S.A., kapıyı anahtarla açıp girdiği komşu evindeki elbise dolabının içeresinden 5 adet burma bilezik, 2 adet geniş bilezik, 2 adet çocuk bileziği, 1 künye, 1 kolye, 200 euro, para ve 75 bin TL'lik senedi çaldı.

Şenol D., eve gelip hırsızlık olayını fark edince polise şikayete bulunup çalıntı ziynet eşyasının 600 bin TL değerinde olduğunu söyledi. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Polis hareketlerinden şüphelendiği komşu S.A.'yı takibe alınıp kuyumcuda altın bozdurduğu tespit edilince yakalayarak gözaltına aldı.

ANAHTARIN YERİNİ ÖĞRENDİ

Gözaltına alınan S.A. ifadesinde, komşusunun evden çıktığını takip ettiğini anahtarı sakladığı yeri öğrendiğini, iftar vaktinde anahtarı saklanılan yerden alarak komşu evine girdiğini, elbise dolabındaki çantayı aldığı, sonra kapıyı kilitleyerek evden çıktığı anahtarı aldığı yere geri koyduğunu itiraf etti.

Polis yaptığı araştırma sonucu S.A.'nın evden çaldığı çantanın içerisinde bulunan evrakları çöpe attığını, altınları kuyumcuda bozdurduğu para ile arkadaşı R.D. üzerine kendisine 400 bin TL ye araç satın aldığı ve kalan 33 bin 300 TL'ye de sattığı altınlar karşılığında 1105 euroya çevirdiğini tespit etti. Çalıntı altınlarla alınan araç ve 1105 euro para polis tarafından ele geçirilirken, elde edilen para Şenol D.'ye teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Güvenlik Hırsızlık Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Recep Aykun:

Memleketin % 99 u Müslüman Demek ki Diyanet Müslümanlığı doğru anlatmıyor veya anlatamıyor

44
18
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Sen İslam'a , kuran kurslarına , camide ezan sesine , kısaca dine ait herşeye karşı çıkan Türkiye deki CHP ye oy veren % 25 lik laik kesimin müslüman olduğunumu zannediyorsun . Anladınmı

yanıt32
yanıt39
Murat Kara:

malesefki insan ne okdugu belli deyil rabbimin dinivbuvdeyil

yanıt7
yanıt3
NK:

Diyaneti ben de çok yetersiz buluyorum ancak hırsızlık yapmanın adi bir hareket ve suç olduğunu veya günah olduğunu bilmiyoruz anlamına gelmiyor.3 gram aklı olan herkes bunu bilir. Ayrıca bu işin Müslümanlıkla da bir ilgisi bulunmuyor. Aile terbiyesi ve ahlakı Çok önemli. Ayrıca hutbede duydum diye aşağıya yazdıklarını hoca söylemiş olabilir fakat aynı zamanda o hareketlerin haram ve günah olduğunu da eklemiştir. İlle de her hareketin suç günah ve haram olduğunu diyanet veya hocalardan öğrenecek değiliz.

yanıt10
yanıt0
Doğrucu:

Müslümansa normaldirr

15
29
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Samsun'u da göçlerle mahvettiler. Karadeniz insanı asla harams tenezzül etmezdi yoksa.

6
20
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

Bir cuma hutbesinde duyduklarımı yazıyorum. Müslüman hırsızlık yapabilir mi? Evet Müslüman hırsızlık yapabilir. Müslüman zina yapabilir mi? Evet yapabilir. Müslüman katil olabilir mi? Evet katil olabilir. Ama Müslüman YALAN SÖYLEYEBİLİR Mİ? HAYIR MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEYEMEZ. Gerçekten yalan söylemeyen bu memlekette kaç kişi var? Ben hayatımda çok yalan söyledim.

17
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Yatırımını da yapmış Euro'ya çevirmiş bide :))

3
0
yanıtYanıtla
Yaşar Koçdemir:

KISASA KISAS. YADA BU HIRSIZIN ÖNCE SAĞ ELİNİ KULLANAMAYACAK ŞEKİLDE KESMEK ŞART. DEVAM ETMESİ HALİNDE İTLAF EDİLMELİDİR. NOKTA.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title