Haberler

Kocasının öldürdüğü Nurcan'ın görüntüsünü paylaşan 2 kişi gözaltında

Güncelleme:

Burdur'da uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer tarafından işlettiği restoranda av tüfeği ile vurularak öldürülen Nurcan Seçer'in olay yerinde ve Burdur Devlet Hastanesi'ndeki acil müdahale odasında görüntüsünü çekip sosyal medyada paylaşan 2 kişi gözaltına alındı.

Burdur'da 1 çocuk annesi Nurcan Seçer, yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Serhan Seçer tarafından birlikte işlettikleri restoranda 8 Nisan'da av tüfeği ile öldürüldü.

KARDEŞİ, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Seçer'in olay yerinde ve Burdur Devlet Hastanesi'nde acil müdahale odasında çekilen görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine kardeşi Ömer Kılıç, suç duyurusunda bulundu. Kılıç, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyurusunda, görüntüyü sosyal medyada paylaşan ve yayanların cezalandırılmasını talep etti.

Kocasının öldürdüğü Nurcan'ın görüntüsünü paylaşan 2 kişi gözaltında

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Burdur Valiliği de dün Nurcan Seçer'in kamera görüntülerini sosyal medya aracılığıyla yayınlayanlar hakkında adli ve idari soruşturma başlattığını açıkladı. Yapılan incelemede Nurcan Seçer'in olay yerinde A.A. tarafından fotoğrafının çekilerek dağıtıldığı, hastanedeki video kaydının ise R.K. tarafından çekildiği tespit edildi. Özel hayatın gizliliğinin ihlali suçu kapsamında yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Burdur Devlet Hastanesi Burdur Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title