Haberler

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ve Gebze ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda 961 gram sentetik kannabinoid, 5 gram skunk ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen bin 800 TL ele geçirildi. 4 şahıs tutuklandı.

Kocaeli'nin Derince ve Gebze ilçelilerinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şahıstan 4'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Derince ve Gebze ilçelerinde düzenlenen operasyonda 9 şahıs gözaltına alındı. Adreslerde ve şahısların üzerinde yapılan aramda; 961 gram sentetik kannabinoid, 5 gram skunk, 1 hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen bin 800 TL ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şahıs serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen M.B, S.A.M. ve B.K.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.İ.K., O.K., K.K.Y. ve A.M. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Gebze Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title