Haberler

Tartıştığı kız arkadaşının yanına gelen lise öğrencisi silahla intihar etti! Çantasından bir cümlelik not çıktı

Güncelleme:

Trabzon'da bir lise öğrencisi, tartıştığı kız arkadaşının yanına gelerek kafasına silah doğrulttu. Silahı ateşlemesi ile ağır şekilde yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Lise öğrencisinin çantasının içinde "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" yazılı not bulundu.

Trabzon'un Yomra ilçesinde kız arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi, tabanca ile intihar etti. Ağır yaralanan lise öğrencisinin kız arkadaşının yanında kafasına silah dayadığı anlar güvenlik kamerasına yansırken, çantasından "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" yazılı bir not çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Yomra ilçesi Sancak Mahallesi'nde meydana geldi. Yomra Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören A.E.K. (16), iddiaya göre kız arkadaşı ile tartıştı. Tartışmanın ardından yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak Yomra Kültür Merkezi önüne gelen lise öğrencisini burada sınıf arkadaşları engellemeye çalıştı.

Kız arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi intihar girişiminde bulundu

KIZ ARKADAŞININ YANINDA SİLAHI KAFASINA DOĞRULTTU

Arkadaşlarının ikna çabalarına rağmen elindeki tabancayı bırakmayan A.E.K., kız arkadaşının yanına gelerek silahı kendi kafasına doğrulttu. Öğrencinin elindeki silahı görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kız arkadaşıyla görüşmesinin ardından Kültür Merkezi'nin arka tarafına geçen A.E.K., silahı ateşlemesi ile ağır şekilde yaralandı.

Kız arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi intihar girişiminde bulundu

ÇANTASINDAN "KARŞILIK BULABİLSEYDİM BÖYLE OLMAZDI" NOTU ÇIKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan A.E.K. hayatını kaybetti.

O anlar çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, polis ekipleri tarafından yapılan olay yeri incelemesinde lise öğrencisinin çantasının içinde not bıraktığı tespit edildi. Lise öğrencisinin notta "Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" yazdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kız arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi intihar girişiminde bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trabzon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Dürüstçe:

Bir gencimizi kaybetmek bu kadar kolay mi? Eğitim sistemimiz, din öğretilerimiz bu çocuğa hayatın en büyük gayesinin karı-kız olmadığını anlatamamış demek ki. Tam aksine eğitim sistemimiz ve dizilerimiz ve sosyal medya mecraları gençlere “sevgili yapın ve hayatınızı bu uğurda harcayın” diyor, kimse de nedir bu hal demiyor. gençlerimize yazık. Pırıl pırıl bir hayat daha bomboş bir mesele yüzünden yok oldu gitti

603
83
yanıtYanıtla
Celal:

İğneyi başkasına batırırken çuvaldızı da kendimize batıralım. Büyükler neyse gençler de o. Toplum neyse bireyler de o. Biz sokakta gençleri yanlış yaparken uyarıyor muyuz? Onları iyi ve doğruya yönlendirebiliyor muyuz? Eğitim dediğiniz sadece okulda olmuyor. Din ve ahlak öğretileri yaşanırsa örnek teşkil eder. Çocukları televizyon ve sosyal medyaya bağımlı yapan bizleriz.

yanıt343
yanıt35
Murat Kılıç:

Çok haklısın

yanıt72
yanıt9
masteng aston:

İmsmhatipliydi ogrenci.

yanıt44
yanıt53
ahmey bulut:

Trabzon yani normal cehaletin başkenti

348
295
yanıtYanıtla
Mustafa Kesap:

Onu da, gittin Trabzon'a Bağladın ya... Artık bir şey diyemiyorum.

yanıt91
yanıt61
Çınar Saraç:

Daha yaşın 16 okuyup adam olacağına karı kız peşindesin neyse ilerde koca katili olmaktan kurtulmuş , kızımız iyi bari

178
293
yanıtYanıtla
Deniz:

Al işte acımasız ve sığ bir yorum daha. Sanki sizler o yaşlarınızda hiç hata yapmadınız. Hepinizin derdi sadece okuyup adam olmaktı.

yanıt279
yanıt44
Ramazan Açıkkapu:

bu yorum nasıl ve ne kadar anlayabilirsiniz bilmiyorum.. sizin başınıza gelmez inşallah.

yanıt43
yanıt16
mahalle sakini:

Laik gençlik medeniyet peşinden ayrılmıyor tıpkı 100 yıl önce öğretildiği gibi.

17
45
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title