Haberler

Kırşehir Belediyesi'nde bir yılda 5. vaka! Güvenlik görevlisi görüntülü cinsel sohbet yaparken yakalandı

Güncelleme:

Taciz ve istismar suçlarıyla konuşulan Kırşehir Belediyesi'nde bir yılda 5. cinsel vaka meydana geldi. Güvenlik görevlilerinden birinin mesai saati içinde üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptığı ortaya çıkarken, disiplin suçu işleyen şahsın işine son verildi.

Kırşehir'de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü cinsel sohbet yaptı. Disiplin suçu işlediği tespit edilen güvenlik görevlisi H.İ.'nin işine son verildi.

BİR YILDA 5. CİNSEL VAKA MEYDANA GELDİ

Taciz ve istismar suçlarıyla konuşulan belediyede bir yılda 5. cinsel vaka meydana geldi. Ahi Polis Merkezi ve Cumhuriyet Başsavcılığına hakkında suç duyurusunda bulunulan güvenlik görevlisi için; 'Suçların Örtbas edilmemesi' istenildi.

BELEDİYE GÖREVLİLERİNCE İŞLEM BAŞLATILDI

Olay belediyeye ait kamu biriminde meydana geldi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan H.İ., iş yerinde sosyal medya üzerinden çıplak olarak sohbet etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından belediye görevlilerince birim amirlerine şikayet edilen H.İ. hakkında işlem başlatıldı. Yapılan disiplin incelemesi sonrası ise H.İ.'nin işine son verildi.

HASAN, ŞEYMA CİNAYETİ DAHİL 5 CİNSEL VAKA YAŞANDI

Kırşehir Belediyesi'nde 2022 yılında Hasan ve Şeyma adlı gençlerin belediyede çalışan güvenlik görevlileri tarafından taciz edildikten sonra öldürülmesinin ardından yaşanan süreçte bir belediye çalışanın çocuğa cinsel organının fotoğrafını atması, temizlik görevlisinin cami tuvaletinde Afgan bir çocuğu taciz etmesi ve Hayır Evi eski Müdürü S.Ç.'nin de iş yerinin tuvaletinde yaptığı görüntülü cinsel sohbet akıllara durgunluk verdi. Yaşanan olaylarla ilgili ise adli süreçler devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırşehir Belediyesi Kırşehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Ahmet Çakır:

Kırşehir belediye çalışanlarının yemeklerine şap atın

278
7
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Kırşehir benim memleketim böyle şeylerle anılması utanç verici. Yazıklar olsun.

199
11
yanıtYanıtla
Abdullah :

faşist bir zihniyette ne beklersiniz

yanıt22
yanıt21
hüseyin akgül:

millet iyice kafayı yedi demekki boş vakti çok zaman yaratıp görüntülü sohbet yapabiliyor biz mola saatini 1 dakika geçirdiğimizde neler yaşıyoruz vay be . iyi olmuş gitsin sapıklığını iş dışında hatta dört duvar arasında evinde yapsın

147
5
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Yıl 2024 bunların uğraştığı yönteme bak , tiktokta bir sürü var bir yayın yap gerçeğini bul al götür yap hahhaha

48
86
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

zaten onlarda gercegı ıle konusuyor sen ne anladınkı.goruntulu sohbetten..evlı kadınlar kocası ıse gıttıkten sonra solugu bazı uygulamarda alıyorlar.

yanıt2
yanıt0
Muhammed AY:

Liyakat liyakat liyakat eş dostu ise alınca böyle oluyor

114
7
yanıtYanıtla
Berke Dagdeviren:

belediye binasina bi gusul aldırın bari.

104
4
yanıtYanıtla
Koza Gıda:

refah tek umudumuz boş konuşmayın

26
57
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

cehp liler,baktınız milletimiz size oy vermiyor bu kez yılllardır düşmanlık yaptığınız refaha mı umudu bağladınız:))

yanıt27
yanıt41
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title