Haberler

Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 56 Gram Uyuşturucu Madde ve 13 Hap Ele Geçirildi

Güncelleme:

Kırıkkale'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Bahçelievler Mahallesi'nde uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan aramada 56 gram uyuşturucu madde ile 13 uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

KIRIKKALE - Kırıkkale'de uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi. Olayda gözaltına alınan 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine Bahçelievler Mahallesinde bir ikamete operasyon düzenlendi. Operasyonda, L.Y. ve C.M. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Evde yapılan aramada da 56 gram kannabinoid, 13 adet uyuşturucu hap, 150 mililitre uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal sıvı ele geçirildi.

Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Kırıkkale Jandarma Uyuşturucu Operasyon Kaçakçılık Jandarma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title