Haberler

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı tatili nedeniyle trafik yoğunluğu

Güncelleme:

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu başladı. Vatandaşların memleketlerine gitmek için yola çıktığı Kırıkkale'de, polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimler gerçekleştiriliyor.

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu başladı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Araç yoğunluğu sebebiyle tedbirlerin alındığı kara yolundaki uygulama noktalarında, polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirildi.

Kırıkkale-Ankara Karayolu üzerindeki Yahşihan ilçesindeki uygulama noktasında jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde, durdurulan araç sürücüleri ile yolcuların genel bilgi toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Trafik yoğunluğunun sabah saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

Otobüs şoförü Ahmet Topsakal, "Yollar biraz kalabalık. Denetimler de sıkı. Yolcularımıza da kemer konusunda her şeyi ikaz ediyoruz. Bayram telaşı biraz hızlı geçiyor" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Kırıkkale Jandarma Ulaşım Güvenlik Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title