Haberler

Kırıkkale'de 3 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Kırıkkale'de çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda 137 zanlı yakalandı. 3 şüpheli tutuklanırken, 134 zanlı serbest bırakıldı. Ayrıca, operasyonlarda 15 aranan şüpheli yakalanırken, 4 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı. Toplamda 1488 kişi ve 93 araç sorgulanırken, 8 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız tüfek ve 77 fişek ele geçirildi.

Kırıkkale'de çeşitli suçlara karıştıkları iddiasıyla yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğünce 9-15 Ekim'de asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 137 zanlı yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen şüphelilerden 3'ü hakimlikçe tutuklandı, 134 zanlı ise serbest bırakıldı.

Çeşitli suçlardan aranan 15 şüphelinin yakalandığı operasyonlarda, 4 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Öte yandan, 1488 kişi ve 93 aracın sorgulandığı çalışmalarda, 8 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız tüfek ve 77 fişek ele geçirildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title