Haberler

Kendisini terk eden eşinden, kent meydanında pankart açıp özür diledi

Güncelleme:

Kırşehir'de yaşayan S.A., kendisini terk ettiğini öne sürdüğü eşinden pankart açarak özür diledi. Eşine seslenen adam açtığı pankarta, "Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım" yazdı.

Cacabey Meydanı'na gelerek eylem yapan S.A., eşi Rukiye A. için 'Aşkım beni affet' yazılı pankart açtı. Pankartın fark edilmesi sonrası Ahi Polis Merkezi'ne götürülen ve ardından da aile polisliği görevlilerine teslim edilen S.A., açtığı pankartla da sosyal medyada gündem oldu.

"SEN DÖNENE KADAR AÇLIK GREVİ YAPACAĞIM"

Yüzünü kapatarak açtığı pankartların yanına oturan S.A., eşinden çocukları için kendine fırsat tanımasını istedi. Eşi Rukiye A.'ya seslenen S.A., "Bana çocuklarımız için fırsat ver. Hatalıyım, hatamı anladım. Seni çok seviyorum. Çocuklarımızı anasız, babasız bırakmayalım. Seni canımdan çok seviyorum. Sen dönene kadar da açlık grevi yapacağım" yazılı pankart açtı.

İFADESİ ALINDI

Kısa süre içerisinde polis tarafından alınan ve eşinden af dileyen S.A., ifadesi alındıktan sonra eylemini sonlandırıp sırra kadem bastı.

Kendisini terk eden eşinden, kent meydanında pankart açıp özür diledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çiçekdağı Kırşehir Haberler

500

Yorumlar (7)

Tiyatro:

Böyle olmaz erkeklerin onurunu gururunu. Ayakların ezdiği paspas yapamazsın. Dik dur denizde balık çok. Hepimize yeter .bırak gideceksede gitsin. Özüne dön. Dır dır yok vır vır yok piyango vurmuş daha ne .keyfine bak.

62
51
yanıtYanıtla
HONOUR:

ne halt yemiş biliyor musun da konuşuyorsun.

yanıt3
yanıt1
Yunus N N:

Aşkta gurur olmaz reis ama farklı bir yol deneseydin saçma olmuş

52
27
yanıtYanıtla
Mehmet Kara:

Olum sen delirmişsin. Sen nasıl bir nimetle karşı karşıyasın farkında değilsin.

25
21
yanıtYanıtla
hasan tonbl:

Bekara karı boşamak kolay atıp tutmuşlar ,denizde balık çok,yok erkeklik onuru şu bu,ortada çocuklar var ayrılmayn yuvayı yıkmayın,Aile olmak kolay değil yuvayı dişi kuş yapar okuş uçarsa ortada yuva kalmaz demiyorsunuz.en kötüsü ayrılık çocukları da olumsuz etkileyecek.

4
3
yanıtYanıtla
Oguzhan Genc:

Olum Allah adama hayatta 3 kere şans verirmiş, daha önceki 2 şansın neydi ? bilmem ama inan bana Bu 3. şansın akıllı değerlendir

4
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ADAMIN PSİKOLOJİSİNİ ETKİLEMİŞ...

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title