Haberler

Ankara'da bir kişi, eski eşini bıçakla yaraladı, kadının erkek arkadaşını ise öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da kan donduran bir cinayet işlendi. Keçiören ilçesinde yaşanan olayda, bir adam, eski eşini bıçakla yaralayıp, onun erkek arkadaşını silahla öldürdü. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, bıçak darbesiyle yaralanan kadının, eski eşi hakkında 3 Mayıs'ta uzaklaştırma kararı aldırdığı, bu kararın da 3 Temmuz'da sona erdiği ortaya çıktı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, eski eşi Banu Satılmış'ı bıçakla yaralayıp, onun erkek arkadaşı Emre Helvacı'yı tabancayla vurarak öldüren Serkan Özbaş'ı arama çalışmaları devam ediyor.

ESKİ EŞİNİ BOYNUNDAN BIÇAKLADI

Banu Satılmış ve erkek arkadaşı Emre Helvacı, dün saat 21.00 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi TOKİ Kuzey Ankara Konutları'ndaki evinin önünde eski eşi Serkan Özbaş'la karşılaştı. Çıkan tartışmada Özbaş, üzerindeki tabancayla Helvacı'ya ateş etti. Eski eşi Banu Satılmış'ı da boynundan bıçaklayan Özbaş, olay yerinden kaçtı.

Ankara'da bir kişi, eski eşini bıçakla yaraladı, kadının erkek arkadaşını ise öldürdü

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Helvacı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Helvacı'nın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yaralanan Banu Satılmış ise Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Banu Satılmış'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Polis, kaçan Serkan Özbaş'ı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara'da bir kişi, eski eşini bıçakla yaraladı, kadının erkek arkadaşını ise öldürdü

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTI

Banu Satılmış'ın Serkan Özbaş için 3 Mayıs'ta uzaklaştırma kararı aldırdığı, bu kararın 3 Temmuz'da sona erdiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title