Haberler

Kaza yapan hafif ticari araç uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

Güncelleme:

Kaza yapan hafif ticari araç uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulduADIYAMAN Adıyaman'da, bir aracın kendisine arkadan çarpması sonucu kontrolden çıkarak şarampole giren hafif ticari araç, uçurumdan aşağıya metreler kala durdu.

Kaza yapan hafif ticari araç uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

ADIYAMAN Adıyaman'da, bir aracın kendisine arkadan çarpması sonucu kontrolden çıkarak şarampole giren hafif ticari araç, uçurumdan aşağıya metreler kala durdu. Hafif ticari aracın sürücüsü ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre, Altınşehir istikametinden kent merkezi istikametine gelmekte olan Mehmet Erdoğan (29), idaresindeki 02 AAC 205 plakalı Fiat marka hafif ticari araca arkadan plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç kontrolden çıkarak önce kaldırıma ardından da burada bulunan ağacı devirerek metrelerce yüksekliğindeki uçurumdan aşağıya metreler kala durdu. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücüsü Mehmet Erdoğan yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Mehmet Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kaza yapan araç, trafik polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazaya karışan ve daha sonra olay yerinden kaçan minibüs ile sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Erdoğan Adıyaman Tragger Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title