Haberler

Kayseri'de Otomobil Kazası Sonucu Hayatını Kaybeden Çocuğun Güvenlik Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden çocuğun ailesi, sanığın cezalandırılmasını istiyor. Tanıklar, kazaya karışan aracın çok hızlı olduğunu ve uyarı yapmadığını ifade etti. Güvenlik kamerası görüntüleri de olayı kaydetti.

Feci kaza güvenlik kamerasında: Otomobilin çarptığı çocuk metrelerce savrularak hayatını kaybetti

Acılı aile şoförün cezalandırılmasını istiyor

Duruşmada dinlenen tanık: "Çok hızlı geldiği için vuran aracı göremedim"

KAYSERİ - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 15 yaşındaki çocuğun otomobilin çarpması sonucu havalanarak yere düştüğü ve hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olayın ilk duruşmasına katılan acılı aile sanığın cezalandırılmasını isterken, duruşmada dinlenen ve olaya 8'inci katta şahit olan tanık ise kazaya karışan aracın çok hızlı geldiğini bu sebeple kendisinin dahi aracı görmediğini söyledi.

Kayseri Adalet Sarayı 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada, müştekiler ve taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmada ifadesi alınan baba Murat Sesli, "Olay anında orada değildim. Ancak kısa sürede olay yerine gittim. Yeğenim aradı ve "dayı Mehmet'e araba çarptı" dedi. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

"Çarpan araç kornayla ya da selektörle Mehmet'e bir uyarıda bulunmadı"

Duruşmada tanık olarak dinlenen ve olaya şahit olan Mehmet Sesli'nin dayısının oğlu Kahraman Gelgi de, "Mehmet yayaydı ve karşıya geçerken sağına ve soluna baktı. Orada alt geçit, üst geçit ve yaya geçidi yok. Araç Mehmet'i görünce kornaya basmadı ve selektör atmadı. Herhangi bir uyarıda bulunmadı. Hatta çarptıktan sonra durmakta zorlandı. Çarpan araç hiç şerit değiştirmeye falan çalışmadı. Direkt çarptı. Mehmet'in adımları seriydi. Mehmet'e çarpan aracın hızı 90'dan fazlaydı. İfadesinde 60 demiş. Ancak 60 ile çarpsaydı o araç o hale gelmezdi" diye konuştu.

"Araç çok hızlı olduğu için aracı göremedim"

Bir diğer tanık E.G.Ö. ise, "Ben kazayı balkondan gördüm. Ben maktulün yola bakıp çıktığını gördüm. Araç çok hızlı geldiği için vuran aracı göremedim. Maktul karşıya geçerken hızlıydı. Yolda yavaş yavaş yürümüyordu. Araç çok hızlı olduğu için hızını tahmin edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklikler sebebiyle duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

"Her türlü cezayı almasını istiyorum"

Duruşma sonrasında İHA'ya konuşan acılı baba Murat Sesli, çocuğuna çarpan şoförün cezasız kalmamasını isteyerek, "Oğluma sabah çarşıya gitmek için karşıdan karşıya geçerken araç çarptı. Oğlumu kara toprağa gömdük. Sürücünün her türlü cezayı almasını istiyorum. 20 yıl, 30 yıl sürünsün. 7 aydır ne çektiğimi bir ben biliyorum, bir de Allah biliyor. Bu olayı Türkiye duysun. Ben kamera kayıtlarını izledim. O arabanın hızı 50-60 değil en az 100'dür" diye konuştu.

Anne Hikmet Sesli ise, adalet istediklerini, sürücünün hak ettiği cezayı almasını istediğini dile getirdi.

Feci kaza kamerada

Öte yandan, 15 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği kaza bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Aracın çarptığı talihsiz gencin havalanması ve yere düşmesi saniye saniye kaydedildi.

Olay

26 Nisan'da Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi Seher Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında F.B. idaresindeki 38 AHL 353 plakalı otomobille karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Sesli'ye çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerindeki ilk müdahalenin ardından M.S.'yi hastaneye kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen M.S. 27 Nisan'da hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Kayseri Güvenlik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title