Haberler

Kayıp Mustafa Özbay'la ilgili 4 kişinin serbest kalmasının ardından Deregümü köyü karıştı

Güncelleme:

Isparta'da Mustafa Özbay'ın kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden aralarında ağabeyi M.Ö.'nün de bulunduğu 4 kişinin serbest bırakılmasının ardından ikamet ettikleri Deregümü köyü karıştı. Köy meydanında toplanan kalabalık, M.Ö.'nün evine yürürken, olayları jandarma ekipleri yatıştırdı.

Isparta'nın merkeze bağlı Deregümü köyünde yalnız yaşayan Mustafa Özbay'dan (57) 27 Kasım'dan bu yana haber alınamıyor. Jandarma, AFAD ve köylülerin 21 gündür yaptığı arama çalışmalarında Özbay'a ilişkin bir ize rastlanılamadı. Olayla ilgili olarak aralarında Mustafa Özbay'ın ağabeyi M.Ö. ve yeğenleri Selim Özbay ile Hüseyin Özbay'ın da olduğu toplam 6 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden yeğenler Selim Özbay ve Hüseyin Özbay tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kayıp Mustafa Özbay'ın olayıyla ilgili 4 kişinin serbest kalmasının ardından Deregümü köyü karıştı

KÖYLÜLER AĞABEYİN EVİNE YÜRÜDÜ

Mustafa Özbay'ın ağabeyi M.Ö. ve diğer 3 kişi serbest bırakılmalarının ardından yaşadıkları Deregümü köyüne geldi. Bu durumu öğrenen köylüler, toplanarak, M.Ö.'nün evine doğru yürüdü. Aileyi köyde istemediklerini belirten köylüler ile serbest bırakılan şüpheliler arasında tartışma yaşandı.

JANDARMA KÖYLÜLERİ GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Kalabalığın artmasının ardından M.Ö. ve ailesi evden güvenli bir şekilde çıkartılarak, başka bir yere götürüldü. Jandarma ekiplerinin sakinleştirdiği köylüler, evlerine döndü. Jandarma ekipleri, ağabey M.Ö.'nün evinin önünde güvenlik önlemi aldı.

Kayıp Mustafa Özbay'ın olayıyla ilgili 4 kişinin serbest kalmasının ardından Deregümü köyü karıştıMustafa Özbay

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Isparta AFAD Haberler

500

Yorumlar (8)

Alp:

İşte böyle her kötülük te kötüye karşı iyiler ayağa kalkarsa kötüler bu ülkede kendine yer bulamaz .

8
0
yanıtYanıtla
Erz:

Helal olsun. Vücut antikorları gibi böyle mikropları bünyenizde barındırmayacaksınız. Tebrikler.

4
2
yanıtYanıtla
Yıldız:

Helal olsun

5
0
yanıtYanıtla
Hakan Polat:

Köylü istemiyorsa onlar da suç ortağıdır.

0
3
yanıtYanıtla
Emniyetsizim:

Mevzuyu hala anlamayanlar...

0
1
yanıtYanıtla
asd:

Mustafa isimli çoban kayboluyor ve uzun süre haber alamıyorlar. Öldüğünden şüphelendikleri için miras meselesinden dolayı yeğenlerini alıyorlar içeri.

yanıt0
yanıt0
Ismihan Akca:

Küçük iken bunlara nasıl zara vardiki amcasi

0
1
yanıtYanıtla
Ilay:

O tekmeyi yiyen kız kim??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title