Haberler

5 tonluk kaya parçasının altında kalan çoban hayatını kaybetti

Güncelleme:

Burdur'da 70 yaşında bir çoban, kuytu bir yerde ısınmak için ateş yaktığı sırada 4-5 tonluk kaya parçasının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.Olay yerine gelen ekipler, talihsiz adamın cansız bedenine güçlükle ulaştı.

Akşam saatlerinde Kavacık köyü kırsalında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre kuytu bir alanda ısınmak için ateş yakan çoban Adil Günay (70), üzerine yaklaşık 4-5 tonluk kaya parçasının düşmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

CANSIZ BEDENİ GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Olay yerine AFAD ve Bucak Belediyesi İtfaiye Kurtarma ekipleri sevk edilirken, talihsiz adamın cansız bedenini kayaların arasından güçlükle çıkarıldı. Talihsiz adamın cenazesi Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaya parçasının altında kalan çoban hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaaliler Kavacık Burdur Haberler

500

Yorumlar (9)

AVŞAR:

KİMİ SARAYLARDA ALTIN ÇATALLARDAN ALTIN BARDAKLARDAN ZİYAFETİNİ YAPAR KİMİ ISINMAK İÇİN NE KADAR ISINILIRSA O DA ŞİDDETLİ RÜZGARI ARDINA ALMAK İÇİN SIĞINDIĞI YERDE ÖLÜR. BU ÜLKE ZENGİNE CENNET FAKİRE İŞGENCE

21
8
yanıtYanıtla
...:

Babası yıllarca çobanlık yapmış biri olarak söylüyorum babamla gurur duyuyorum onu çok seviyorum Allah (c. c)ondan razı olsun. Bir de düzeltme yapalım ''''Bu dünya müslümana Cehennem inanmayanlara Cennet. . . ''''

11
2
yanıtYanıtla
insan:

yani ?

yanıt0
yanıt0
BERGEN:

Garibin çilesi mezarda biter.

7
1
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Allah rahmet eylesin. Adam rızkının peşinde giderken hayatını kaybetmiş. Allah geride kalanlara sabırlar versin.

7
0
yanıtYanıtla
CÜBBESİZ:

mikaile mi azraile mi yazılacak şimdi bu

1
4
yanıtYanıtla
AĞIT:

Böyle haberler beni derinden yaralasa da halinden razı olmayan bizlere çok şey anlatıyor. Böyle yaşamlar da varmış halimize şükredelim. ALLAH rahmet etsin. Tarım bakanlığı imkanı olmayan çobanlar böyle soğuk bölgeler de KEPENEK temin edemez mi.

2
0
yanıtYanıtla
kasımpaşa:

kesinlikle.

1
0
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Yazık ya! Allah rahmet eylesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title