Haberler

Camide namaz kılarken hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kastamonu'da 74 yaşındaki bir kişi akşam namazı için gittiği camide cemaatle birlikte namaza durdu. Bir süre sonra rahatsızlanan şahıs fenalaşarak yere yığıldı. Şahsın, camiye gelen sağlık ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlenirken daha sonra aynı camide kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kastamonu'da namaz kılmak için camiye giden şahıs, namaz esnasında rahatsızlanarak fenalaştı. Cami cemaati tarafından durumun sağlık ekiplerine haber verilmesiyle şahsın hayatını kaybettiği öğrenildi.

ÖLÜM AKŞAM NAMAZI KILARKEN YAKALADI

Saraçlar Mahallesinde ikamet eden 74 yaşındaki Hacı Ahmet Güney, akşam namazı için Akveri Camisi'ne gitti. Camide cemaatle birlikte namaz kılındığı sırada fenalaşan Ahmet Güney birden yere yığıldı. Cemaat tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi arandı. Camiye gelen sağlık ekipleri, Güney'in vefat ettiğini belirledi.

CENAZESİ CAN VERDİĞİ CAMİDEN KALKTI

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırılan Güney'in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip vefat ettiği Akveri Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Araç'ın Alınören köyünde aile kabristanlığına defin edildi.

Camide namaz kılarken hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Mahmud Amaç:

Rabbim bizlerede böyle güzel ölümler basib etsin

89
3
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Siyasete uzun süre devam edenlerede böyle güzel ne olur Allahım hadi sana güveniyoruz secim için gelecekler yanına :

yanıt9
yanıt33
Hayko Sayko:

Aminnnnnnnnnn

yanıt11
yanıt1
AYHAN BAYRAK:

Direk cennete Allah’ın izniyle Allah rahmet eylesin

26
9
yanıtYanıtla
JY:

SU TESTSI SU YOLUNDA KIRILIRMIS.

15
17
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

Onu doğru dedin evet.nasıl yaşarsan öyle ölürsünnnn.sen ne yapıyorsan osun.bitki değilsen anlarsın.insan olmanın ne olduğunu.

yanıt18
yanıt1
israfil çengel:

Allah rahmet eylesin böyle bir ölüm herkezenasip olmaz.

29
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title