Haberler

Karaman'ın Ermenek ilçesinde çalıntı ve kaçak silahlar ele geçirildi

Güncelleme:

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesinde jandarmanın bir evde yaptığı aramada çalıntı ve kaçak silahlar ele geçirildi. Aramada, çalındığı belirlenen ruhsatlı av tüfeği, kaçak tüfek, kurusıkı tabanca ve diğer silahlar bulundu.

Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesinde jandarmanın bir evde yaptığı aramada çalıntı ve kaçak silahlar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ermenek İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kazancı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları çerçevesinde H.B. isimli şahsın evinde arama yaptı. Yapılan aramada; 1'i Mersin'in Mut ilçesinde çalındığı belirlenen ruhsatlı av tüfeği ile 2 adet kaçak tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 52 adet av tüfeği fişeği ile 1 adet metal arama dedektörü ele geçirildi. Gözaltına alınan H.B. hakkında adli işlem başlatıldı. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ermenek Karaman Güvenlik Suç Kaçakçılık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title