Haberler

Üst Geçit Altında Kadın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Karaman'da hızlı tren için yapılan üst geçidin altında kadın cesedi bulundu. Kızının cesedini teşhis eden baba Akman, gözyaşlarına hakim olamadı.

Karaman'da hızlı tren için yapılan üst geçidin altında kadın cesedi bulundu.

VATANDAŞLAR POLİSE BİLDİRDİ

Olay, Şeyh Şamil Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, üst geçidin altında bir kadının hareketsiz bir vaziyette olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Söz konusu yere gelen polis ekipleri, sağlık görevlileriyle birlikte yaptıkları kontrolden kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin çevre güvenliğini almasının ardından yapılan incelemede kadının üzerinden kimlik çıkmayınca ismi belirlenemedi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kadının kimliğini tespit etmek için ekipler karakollara her hangi bir kayıp müracaatının olup olmadığını sordu. Çarşı Polis Merkezi Amirliğine 34 yaşındaki Emine Akman isminde bir kadının yeni kayıp müracaatı yapıldığını öğrenen ekipler, müracaatı yapan baba Mustafa Akman'ı olay yerine getirdi.

Kızının cesedini teşhis eden baba Akman, gözyaşlarına hakim olamadı.

ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILACAK

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Emine Akman'ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İNTİHAR İHTİMALİ GÜÇLENDİ

Üst geçit altında cesedi bulunan bir çocuk annesi Emine Akman'ın, Hollanda doğumlu olduğu ve 8 yıl önce eşinden boşandığı öğrenildi. İki bacağında kırıklar bulunduğu saptanan Emine Akman'ın yaklaşık 9 metre yüksekliğindeki üst geçitten atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emine Akman Karaman 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title