Haberler

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale geldi, bir kişi yaralandı

Güncelleme:

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde çıkan yangında iki ev kullanılamaz hale gelirken, bir kişi yaralandı. Olay Başpınar köyü Hocalar Mahallesi'nde meydana geldi. Şaban Kara'ya ait evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yan taraftaki Ayhan Kara'nın evine de sıçradı. İtfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. Şaban Kara ise yangın sırasında ellerinden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde çıkan yangında iki ev kullanılmaz hale gelirken, bir kişi yaralandı.

Olay Başpınar köyü Hocalar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şaban Kara'ya ait tek katlı evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yan taraftaki Ayhan Kara'nın evine de sıçradı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınıp söndürülürken, evler kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında Şaban Kara ellerinden yaralanırken, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayhan Kara Eskipazar Başpınar Jandarma İnceleme İtfaiye Karabük Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title