Haberler

Kahvehanede 14 yaşındaki çocuk 22 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir kahvehanede çıkan kavgada 14 yaşındaki bir çocuk, 22 yaşındaki genci bıçaklayarak ağır yaraladı. Yaralı genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karabük Safranbolu'da kahvehanede çıkan kavgada feci bitti. 14 yaşındaki bir çocuk ile 22 yaşındaki genç arasında çıkan tartışmada çocuğun bıçakladığı genç hayatını kaybetti.

KAVGAYA DÖNÜŞEN TARTIŞMADA BIÇAKLA SALDIRDI

Saat 21.00 sıralarında Safranbolu ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde bir kahvehanede A.S. isimli çocuk ile Recep Hamleci karşılaştıkları kahvehanede bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında A.S., yanındaki bıçakla Recep Hamleci'ye saldırdı.

Kahvehanedeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, Hamleci aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlisinin ilk müdahaleyi yaptığı Hamleci, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamleci, burada hayatını kaybetti. Recep Hamleci'nin cenazesi Karabük Eğitim ve araştırma Hastanesi morguna götürüldü. A.S. ise olay yerine gelen polis ekibi tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Safranbolu Karabük Çocuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (10)

Sefer Aydın:

14 yaşında çocuğun kahvehane de ne işi var acaba.

129
0
yanıtYanıtla
Turan AYDIN:

şu ateşli ateşssiz silahları devletin güvenlik birimleri dışındaki hiç kimse yanında taşımamalı taşıyana çok ağir cezlar ve caydırcı unsurda olmalıki çok basit konudan insanlar üzerindeki silahtan cesaret alıp insan haytına kast etmemeli adalet her alanda doğru ve hak edildiği şekilde kamu vicdanınıda rahatlatacak düzeyde yapılmalıki kimse bu tip durumlara tevessül etmemelidir

105
5
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Nerde kahp. Varsa cebinde de mutlaka bıçak vardır.

91
4
yanıtYanıtla
İsmail Özdemir:

beğenmeyenler cebinde bıçak taşıyanlar sanırım

yanıt13
yanıt0
Banu Boran:

Son yıllarda neden herşey bu kadar tuhaflaştı. Özellikle son 4 yıldır. Sorgulayın.

41
3
yanıtYanıtla
Alperen:

Suvasta işte böyle herkesin cebinde bıçak ellerinde şişe sorsan hepsi yiğido oysa suvas denince aklıma gelen tek şey kalleşolmaları.

27
12
yanıtYanıtla
fahrettin kılınç:

Alperen Sivas'lılarla alıp veremediğin ney anlamış değilim olay Karabük'te oluyor..Bende Sivaslı yım ne bıçak taşıyorum ne silah senin memleket neresi bı söylesene...

yanıt10
yanıt8
Alperen:

fahrettin kılınç:Sen efendi bır insan olsan bu üslupla konuşmazsın eğer bir insanda memleketin hakkında kötü bir intibaya sahipse nedenini öğrenmek istersin eğer gerçekten orda yaşıyorsan bu soruyu hiç sormazdın çünkü burda on yaşındaki çocuğun cebinde bıçak var elinde tesbih sivriburun ayakkabılar dar paça pantolon buyurun size yiğidolar haa birde birkaç şişe içecekler sonra en yakınlarındakileri bile bıçaklarlar hadi inkar et.

yanıt17
yanıt9
Serkan Kaplan:

Başına bir şey mi geldi Sivas'ta? Üzdüler mi seni? Canını mı yaktılar yoksa. Ellerindeki şişe ile mi bir şey uyguladılar. Alperen yiğidim konuş... anlat... Nedir seni bu kadar tedirgin eden ?

yanıt0
yanıt0
Halo Dayı:

suçlu kahveci der çıkarlar yarın. 14 yaşında ki bic te bıçağın ne işi var diyen olmaz

23
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title