Haberler

Kaldırımda yürürken çanak antenin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Güncelleme:

Sakarya'da bir yaya, kaldırımda yürüdüğü sırada binadan düşen çanak antenin altında kalmaktan saliselerle kurtuldu. Korkutan kaza güvenlik kamerasına da yansıdı.

Sakarya'da kaldırımda yürüyen yayanın başına talihsiz bir kaza geldi. Tır dorsesinin flamalara takılmasıyla çanak anten yerinden koparak aşağı düştü. Kaza sırasında olacaklardan habersiz şekilde yürüyen kişi çanak antenin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

FLAMALARA TAKILAN TIR DORSESİ KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDI

Bir tır, Başpınar Mahallesi Remzi Efendi Caddesi'nde ilerliyordu. O sırada tırın dorsesi, bir marketin karşıdan karşıya astığı flamalara takıldı. Flamaların bağlandığı çanak anten ise yerinden çıkarak yola düştü. Tam da o anda kaldırımda yürüyen bir vatandaş, hızla düşen antenin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

ÜZERİNE DÜŞEN PARÇALARDAN KORUNMAYA ÇALIŞTI

Kırılan tenteden ve duvardan kopan parçalar talihsiz yayaya isabet etti. Yaşadıkları karşısında neye uğradığını şaşıran adam, başını tutarak korunmaya çalıştı. Olayda neyse ki kimseye bir şey olmadı. Kazadan şans eseri kurtuluş bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Hendek 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Adam kafasını tutuyor dükkandan çıkan havaya bakıyor hala. Adamla ilgilensenize bre gafiller

4
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Amca tesadüfen yaşamaya devam etti

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title