Haberler

İstanbul'da yürüyüşünü beğenmediği kişiye kurşun yağdırdı

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de sokakta yürüyen bir adam, karşısından gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacaklarından yaralanan adam hastaneye kaldırılırken yakalanan saldırgan ifadesinde "Yürüyüşünü beğenmediğim için vurdum." dedi.

Kağıthane'de bir adam sokakta yürürken karşısından gelen şahsın silahlı saldırısına uğrayarak bacaklarından yaralandı. Saldırı anı kameralara yansırken yaralanan adam hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis tarafından yakalanan yakalanan şahıs tutuklandı.

YÜRÜRKEN ATEŞ EDİP KAÇTI

Şirintepe Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda, İzzet K. evine doğru yürürken karşısından gelen bir şahsın silahlı saldırısına maruz kaldı. İzzet K., bacağından yaralanarak kanlar içerisinde yere düşerken, saldırgan koşarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı İzzet K., ambulansla Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

"YÜRÜYÜŞÜNÜ BEĞENMEDİĞİM İÇİN VURDUM"

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, İzzet K.'nın ifadesine başvurdu. İzzet K.'nın kendini vuran şahsı tanıdığını ve herhangi bir husumetinin olmadığını söylemesi üzerine polis, saldırgan Murat Y.'yi yakalamak için çevrede araştırma yaptı. Gidebileceği adresler kontrol edilen Murat Y., olaydan birkaç ay sonra Şirintepe'de bir cadde üzerinde kıskıvrak yakalandı.

Üstünde silah da ele geçirilen Murat Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polise verdiği ifadede "Yürüyüşünü beğenmediğim için bacaklarından vurdum" diyen Murat Y., adli işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıs, "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da yürüyüşünü beğenmediği kişiye kurşun yağdırdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Yusuf Kartal :

Arkadaşlar hiç endişelenmeyin, en fazla 2 ay sonra aramızda olucak yine. Sonra yine burada okuruz, “daha önce 25 suç kaydı olan bir kişi birini öldürdü” diye!

97
2
yanıtYanıtla
İbrahim Hilmi:

Adaletin olmadığı yerde hiç birimiz hiç bir yerde güvende değiliz

73
2
yanıtYanıtla
Aysu Subaşı:

kesin baska bir durum var cünkü resmen adamın gelmesini bekleyip ona doğru koşuyor

53
4
yanıtYanıtla
Uğur Dindar:

Hala devlet neyi bekliyor cezalarda arttırım yapmazsa böyle gidicek millet polisi tınlamıyor artık

44
1
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Bi suç işlesene bsk bakalım cezalar hafif mi hiç bişe bilmeden sadece duyarak buraya yorum yspmayın millete yanliş bilgi vermeyin

yanıt1
yanıt0
Gokhan Celik:

kasten yaralama değil öldürmeye teşebbüs cinayet bu cinayet. texastan beter oldu be.

26
1
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Adalet sağlanmadığı sürece ülkenin başı dertten kurtulmayacak, dolar enflasyon alacak başını gidecek, ALLAH(C.c) azabı üzerimizden eksik olmayacak. İdam gibi kanunları getirmeyen her yetkili ahirette hesabını nasıl verecek çok merak ediyorum.

14
3
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Yürüyüşünü begenmemiş inandık başka bi husumetleri vardır

1
0
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

verin bunu bana bir sorguya çekeyim biraz canı yanar ama ne nedir anlatır gerçeği, öttürememişler mi bunu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title