Haberler

Kadınlar tuvaletine girip görüntü çeken sapık yakalandı! Çevredekiler linç etmek istedi

Güncelleme:

Güngören'de kadınlar tuvaletine girerek cep telefonuyla görüntü çeken Afgan V.V., durumu fark eden kadının çığlıkları sonrası çevredekiler tarafından yakalandı. Polis ekipleri şahsı gözaltına alırken, mahallelinin linç girişimi kameralara yansıdı.

Dün akşam saatlerinde Haznedar'da bulunan bir caminin tuvaletinde iddiaya göre Afganistanlı V.V. (27), tuvalete giren anne ve kızının arkasından içeri girdi.

KABİNİN ALTINDAN VE ÜSTÜNDEN GÖRÜNTÜ ÇEKTİ

Bir süre sonra anne çığlık atarak dışarı çıktı. Cep telefonu ile tuvalet kabininin altından ve üstünden bakarak görüntü çektiği iddia edilen V.V., çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Polise haber verilmesiyle olay yerine gelen ekipler, kalabalığın içinden çıkardığı V.V'yi gözaltına aldı. Çevredekilerin tepkileri ve linç girişimi cep telefonu kamerasına yansıdı.

"ÇIĞLIKLA DIŞARI ÇIKTI"

Görgü tanığı Birol Genç, "Kadın çığlıkla dışarı çıktı yanında çocuğu da vardı. Yardım istedi biz de girdik. O arada iki tane bekçi geçiyordu onlar müdahale etti. Daha sonra polis gelip aldı götürdü" dedi. Görgü tanığı Yusuf Keleş ise, "Bir kadını telefona kaydediyor hem de kadınlar tuvaletine girerek" ifadesini kullandı. Gözaltına alınan V.V.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (13)

OLCAY ŞADAN:

İyi izleyin hükümet yanlıları. İşte bu Afganistanlı herifi sizin savunduğunuz hükümet gelmesine izin verdi ve gitmemesi için çırpınıyorlar. Bugün bu kadının namusuna yarın sizlerin namusunuza.

474
45
yanıtYanıtla
Quantum:

Bu kansızların ilk pisliği değil sonda olmıcak. Sandığa gidin ve istilaya dur deyin

395
39
yanıtYanıtla
Alper Taskıran:

Daha bunlar başlangıç 10 sene sonra kafa kesecek bunlar kafa

376
35
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Bunlar daha ne ki...vandan agridan dalga dalga hergun geliyolar cekirge surusu gibi

364
36
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Hükumet yanlısi yapan kanallarda gösterilmez haber yada yabancı uyruklu diye geçer:))

351
36
yanıtYanıtla
Alkurt:

HAKIM VE SAVCILAR ISINI YAPMAYINCA, HALK HAKLI OLARAK KENDI YAPIYOR..DIY3CEK B7R SEY BULAMIYORUM.

246
18
yanıtYanıtla
Hasan Meşe:

Yazık günah ülke yol geçen hanına dönmüş diyorlarki günlük kaç bintene falan yabancı sığınmacı snır ediliyormuş sen onların ülkeye nasıl girdiğinden bahsetsene ülkeye elini kolunu sallaya sallaya giriyorlar hey gidi hey

228
15
yanıtYanıtla
İbrahim Karahan:

Mültecileri doldururlarsa olacağı bu bu nedir ki daha neler göreceğiz besliyoz işte

230
12
yanıtYanıtla
İbrahim Karahan:

Mülteci sorunu bitmediği sürece daha neler göreceğiz anamız bacımız nelere maruz kalacak bu mülteciler yüzünden göndermiyolar hala beslemeye devam ediyorlar

220
10
yanıtYanıtla
Umut Gülen:

keşke idam olsa

192
29
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title