Haberler

İstanbul'da cami avlusunda "Neden oruç tutmuyorsun?" kavgası

Güncelleme:

İstanbul'da cami avlusunda sigara içen kadınlara "Neden oruç tutmuyorsunuz?" diyerek hakaret eden bir adam, kadınlar tarafından hırpalanarak tepki aldı. Adamın sözleri üzerine ortalığın karıştığı olayda, kadınlar hakarete saldırıyla karşılık verdi.

İstanbul'da cami avlusunda sigara içen kadınlara 'Neden oruç tutmuyorsunuz' diyerek hakaret eden bir adam, kadınlar tarafından hırpalandı. Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri müdahale etti ve hakaretler eden adamı yakaladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

HAKARETE KARŞILIK VEREREK SALDIRDILAR

İstanbul Fatih Cami avlusunda bir adam, sigara içen kadınlara "Neden oruç tutmuyorsunuz" dedikten sonra hakaret etti. Adamın sözleri üzerine ortalık bir anda karıştı ve tartışma alevlendi. Kadınlar, uğradıkları hakarete, adama saldırarak cevap verdi. Cami avlusundan yükselen bağırma sesleri üzerine çok sayıda vatandaş ne olduğunu merak ederek olayı izlemeye başladı.

Kadınlar, 'neden oruç tutmuyorsun' diyerek hakaret eden adamı dövdü

ÖFKELİ KADIN, ÇANTAYLA VURMAYA DEVAM ETTİ

Polis ekipleri ise tarafları sakinleştirmeye çalıştı ve kadınlara ağza alınmayacak küfürler eden adamı demir korkuluklara yaslayarak yakaladı. Öfkesini alamayan kadınlardan biri elindeki çantayla, adama vurmaya devam etti. Kalabalık her geçen dakika daha da arttı. Tepkiler çığ gibi büyürken polis ekipleri çevredekileri dağıtmak için uzun süre çaba harcadı. Kadınların elinden güçlükle alınan adam, polis tarafından koruma altına alınırken olaydan geriye bu görüntüler kaldı.

Kadınlar, 'neden oruç tutmuyorsun' diyerek hakaret eden adamı dövdü

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

İstanbul Cami Hukuk 3.Sayfa Toplum Yaşam Haberler

500

Yorumlar (109)

Cansu Soykan:

Bu şahıs tam bir provokatör. İnsanların oruç tutup tutmadıkları seni ne ilgilendiriyor be adam?

658
255
yanıtYanıtla
Abdulkadir özdoğan:

PEKİ İCEN NEDEN CAMİ AVLUSUNDA İCİYOR. BİRDE ONU MU SORGULASAK ACABA

yanıt482
yanıt267
NECDET USTA:

Ramazan ayı içinde cami avlusunda sigara içen saçı uzunlar provokatör değil öyle mi? siz kadınlar ne çekiyorsanız şu pabuç dilinizden çekiyorsunuz.

yanıt160
yanıt81
Güvenilir Adam:

Abdülkadir camilerde sosyal alan, orası herkesin vergisi ile yapılıyor. İnsanlar neden camii avlusuna oturmasın, her cami aclusuna oturan oruç tutmak zorunda mı. Bu kafa ile bizleri dinden imandan soğuttunuz. 39 senedir oruç tutan ben de tutmuyorum. Bu kadar cahille aynı dinden olmak istemiyorum.

yanıt205
yanıt359
Marko Apostolidis:

@cansu... adam saldırı yaparak güya sevap işliyor görüyor kendini.

yanıt54
yanıt24
Hacı Şembeki:

Camilerin vergilerle yapılmadığını, dernekler aracılığıyla Müslümanlarının tarafından yapıldığını bilmeyen cahiller hala kaldimi ya...Osmanlilar döneminde de vakıflar yapıyordu...Bunu bilmeyen cahiller yoktur sanırım...

yanıt147
yanıt42
Haydar :

Güvenilir Adam: Allah seni huzuruna kabul etmeyerek ceza vermiş, Oruç tutmaman hiç önemli değil, Allah seni istemediği sürece ne camiye gidebilir, nede oruç tutabilirsin

yanıt58
yanıt17
Sezgin Sezgin:

Yahu Abdülkadir belki kadın hasta...belki ameliyatlı tutamıyorum...belki bi hastalığı var ..yahu herkesi sağlıklımı sanıyorsunuz

yanıt26
yanıt21
ibrahim eren:

Yine bir tiyatro. Aklı başında bir müslüman kimseye neden oruç tutmuyorsun diye sormaz. Müslüman orucun faydalarını anlatır ve sadece tebliğ ile mükelleftir. Hesap sormak sadece Allah'a aittir. Üstelik kadınlara hiç sorulmaz.

161
23
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Pekiiii, aklı başında müslüman kaç TANE kaldı ülkede? Toplamını 81 şehire dağıtırsan hane başına kaç TANE düşer?

yanıt6
yanıt6
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title