Haberler

Sevgililer Ayrı Yerlerde Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde kaçırdığı sevgilisi 17 yaşındaki Ayşe Şahin'i öldüren, ardından intihar eden dayısının oğlu 21 yaşındaki Ali Karakurt'un cenazeleri ayrı yerlerde toprağa verildi.

Olay, Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi Kızık köyünde dün meydana geldi. Ali Karakurt, Çavdarhisar Sevgi Evi'nde kalan dayısının kızı ve aynı zamanda sevgilisi Ayşe Şahin'i geçen perşembe günü kaçırdı. Yurt görevlilerinin durumu bildirmesinin ardından jandarma ekipleri Ali Karakurt'un Ayşe Şahin'i Kızık köyünde oturan babaannesi Emine Dağdelen'in evine götürdüğünü belirledi. Ali Karakurt, jandarmaların kendilerini bulduğunu öğrenince babaanesinin evinde av tüfeğiyle önce kaçırdığı Ayşe Şahin'i öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti. İki gencin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OĞLUNUN CENAZESİNE GİTMEDİ

Öldürülen Ayşe Şahin için bugün Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Düşecek köyü'de cenaze töreni düzenlendi. Ayşe Şahin'in cenaze törenine intihar eden Ali Karakurt'un annesi Fatma Karakurt, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Fatma Karakurt'un aynı saatte Kızık köyünde cenaze töreni olan olan oğlu Ali Karakurt'un cenazesine gitmeyip, Ayşe Şahin'in cenazesine katıldığı belirtildi. Manisa'da oturan Ayşe Şahin'in annesinin ise kızının cenazesine katılmadığı ifade edildi. Öğlen kılınan cenaze namazından sonra Ayşe Şahin gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

İntihar eden Ali Karakurt için de olayın meydana geldiği Çavdarhisar ilçesine bağlı Kızık köyünde cenaze töreni düzenlendi. Karakurt öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Kızık köyü mezarlığında toprağa verildi.

Öldürülen Ayşe Şahin'in babasının 2007 yılında Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Düşecek köyünde tüfekle intihar ettiği, annesinin bir başkasıyla evlenerek Manisa'ya yerleştiği ve kendisinin de yetiştirme yurduna verildiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çavdarhisar Ayşe Şahin Kütahya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title