Haberler

Kabloları çalmak için girdiği trafoda akıma kapılan bir kişi can verdi

Güncelleme:

Bursa'da kablo hırsızlığı için trafoya giren bir kişi, kabloları keserken akıma kapıldı. Elektriklerin kesildiği ihbarı üzerine elektrik dağıtım şirketi çalışanları, olay yerinde şahsın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis, kaçan diğer şahısları arama çalışması başlattı.

Bursa'da kablo hırsızlığı için girdiği trafoda akıma kapılan bir kişi yaşamını yitirdi. Elektriklerin kesilmesiyle dağıtım şirketi çalışanları, trafoya gelince akıma kapılan şahsın yerde cansız bedenini görüp polise ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Polis, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

TRAFONUN KAPISI KIRIKTI

Olay, saat 02.30 sıralarında Bursa'nın Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Doğru Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Ç. ve yanındaki arkadaşları, tekstil sanayi bölgesine elektrik sağlayan trafonun kapı kilidini kırıp içeri girdi. Mustafa Ç, burada kabloları keserken akıma kapıldı. Yanındaki arkadaşları kaçarken bölgede elektriklerin kesildiği ihbarı üzerine elektrik dağıtım şirketi çalışanları trafoya geldi. Trafonun kapısının kırık olduğunu gören ekipler, içeri girdiklerinde Mustafa Ç'nin hareketsiz yattığını gördü, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Ç'nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kabloları çalmak için girdiği trafoda akıma kapılan bir kişi can verdi

KAÇANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Trafoda yapılan incelemede bir miktar kablo ile demir kesme makası bulan polis ekipleri, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kabloları çalmak için girdiği trafoda akıma kapılan bir kişi can verdi

SUÇ KAYDI DA BULUNUYORDU

Hakkında taksirle yaralanmaya neden olmak suçundan dava kaydının olduğu belirlenen Mustafa Ç'nin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldırım Haberler

500

Yorumlar (15)

ef:

allahın adaleti varda çok şükür bunlar ancak böyle temizlenir başka türlü dosyaları kabarırda kabarır

22
0
yanıtYanıtla
ata kan:

koca mahalleleyi cezalandiriyoe-rsun belkide mahallede makineye baglı yaşli veya yatalak hastalar vardı 3 kuruş icin koca mahalleyi cezalandıracaksın ancak ceza ve layyıgı seni buldu kacan ve o bakır kabloları alan hurdacılara da ders olsun o hurdacıları da bulun hakim karsısına cıkarın

14
1
yanıtYanıtla
TTK:

Trafoda ki elektriği kesecek kadar kabiliyeti olan adam piyasada en az kalfayım diye çalışır. Bir kalfa en az 2800 alır. Allah bereket versin demek yerine çalarak gidene üzülmek bile zül geliyor.

13
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

yalnız bu carpılınca kesilmiştir elektrik zaten elektrikçi olsa o trafoya girmez ve en az 15000 kw elektrik olan kabloyu demir makası ile kesmeye calışmazdı

yanıt0
yanıt0
Kürşad:

Cezasını bulmuş. Ders niteliğinde hemde.

12
0
yanıtYanıtla
ilahi adalet:

şimdi o kablolarla kefen yaparsına artık

11
0
yanıtYanıtla
tr:

neka güzel olmuş

9
1
yanıtYanıtla
TAHİR:

HALİFE KADIYA SORMUŞ HIRSIZLIK YAPANIN CEZASI NE OLMALI HIRSIZ BUNU KISA YOLDAN KAZANÇ ELDE ETMEK İÇİN MESLEK EDİNMİŞ İSE ELLERİ KESİLMELİ YOK EGER AÇLIKTAN YAPIYORSA HALİFENİN ELİ KESİLMELİ DEMİŞ .

8
0
yanıtYanıtla
acep nola bu hallerin sonu:

çalmadan, çırpmadan helal yemeyi ne kadar becerebilirsek YÜCE RABBİMİZ''E o kadar güzel kul oluruz, aynı zamanda o kadar güzel insan oluruz, helal lokma ile beslenen beden YÜCE ALLAH''A ibadet ve itaat etmekten zevk alır, haram lokma ile beslenen beden günahlardan ve haramlardan keyif aldığını sanır, helal lokmanın hesabı var, haram lokmanın ise azabı var, biz dünya hayatına cehenneme odun olmak için gelmedik, istikametimizi şaşırmayalım, YÜCE RABBİM SIRAT-I MÜSTAKİM''DEN bir an dahi ayırmasın İNŞALLAH

7
0
yanıtYanıtla
akıl işi değil:

orası OG yaklaşık 30 bin volt var dokunmasan bile yakın mesafeden atlar sana hangi akla hizmet buraya girersiniz yetkin olmayan elektirikçi bile girmiyor girme yetkisi yok buraya

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title