Haberler

İzmir'de konkordato ilan edilen tekstil fabrikasının ortağı, sendika başkanını vurdu

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde konkordato ilan edilen bir tekstil fabrikasının ortağı olan şahıs, işçilerle konuşmak için gelen Deri Dokuma ve Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Makum Alagöz'ü tabancayla bacağından vurdu. Yaralı Alagöz hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise gözaltına alındı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde konkordato ilan edilen bir tekstil fabrikasının ortağı olan şahıs, işçilerle görüşmek için fabrikaya gelen Deri Dokuma ve Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Makum Alagöz'ü silahla vurdu. Bacağından yaralanan Alagöz hastaneye kaldırılırken, saldırgan şahıs ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İzmir'de konkordato ilan edilen tekstil fabrikasının ortağı, sendika başkanını vurduMakum Alagöz

SENDİKA BAŞKANINI BACAĞINDAN VURDU

Olay, saat 15.00 sıralarında Çiğli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki konkordato ilan edilen bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, Deri Dokuma ve Tekstil İşçileri Sendikası (DERİTEKS) Genel Başkanı Makum Alagöz, 3 sendika üyesiyle birlikte işçilerle görüşmek için fabrikaya gitti. Fabrikanın kafeteryasında fabrikanın ortağı olan iki kardeşten Onur A., henüz belirlenemeyen bir sebeple tabancasını çıkarıp ateşledi. Alagöz, sağ bacağından yaralandı.

İzmir'de konkordato ilan edilen tekstil fabrikasının ortağı, sendika başkanını vurdu

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alagöz, ambulansla İzmir Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Alagöz'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayın ardından Onur A.'yı suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sendika İzmir Çiğli Saldırı Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Sami İşgören:

sendikanın borusu devlet işçilerinde öter hakkını verirse.özelde sendika işçilerin aidatlarını yemeden başka bir nane etmez.özelde sendidikacı öncelikle kendini garantiye alır gerisi teferruat.

24
4
yanıtYanıtla
Mehmet Çetin:

Sendikasız çalışanlar ömür boyu emekli maaşı düşük alanlardır en kötü sendika sendikasızlıktan iyidir

yanıt2
yanıt11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title