Haberler

İzmir'de şüpheli kişinin üzerinden uçaksavar mermisi çıktı

Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir kişinin üzerinden uçaksavar mermisi bulundu. Şahıs, mermiyi askerden hatıra olarak getirdiğini iddia etti ve serbest bırakıldı.

İzmir'in Konak ilçesinde, polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinden uçaksavar mermisi çıktı. Emniyetteki ifadesinde, mermiyi askerden hatıra olarak getirdiğini ileri süren şahıs, serbest kaldı.

İzmir'de Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polis memurları, şüphe üzerine sokaktaki bir motosikleti durdurdu. Kimliği öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünün şüpheli hareketleri üzerine polis ekipleri üst araması da yaptı. Yapılan aramada şahsın üzerinden uçaksavar mermisi çıktı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uçaksavar mermisini askerden hatıra olarak getirdiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Şahıs, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Konak Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title