Haberler

İzmir'de Suç Örgütüne Operasyon: 3 Tutuklama, 6 Gözaltı

Güncelleme:

İzmir'de vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşüren suç örgütüne yönelik iki operasyonda 3 şüpheli tutuklandı, 6 kişi daha gözaltına alındı.

İzmir'de vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşüren, maddi durumu kötü ve zor durumda olan vatandaşlardan; tehdit, baskı ve zor kullanarak haksız menfaat sağlamaya çalışan suç örgütüne yönelik iki operasyonda 3 şüpheli tutuklandı, 6 kişi daha gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Menemen Cumhuriyet Başsavcılığınca, suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. Menemen ve Foça ilçelerinde, liderliğini İ.B.'nin yaptığı suç örgütüne yönelik Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, iki ayrı operasyon yapıldı. Operasyon dahilinde 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. İkinci operasyonda ise 6 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. 1 tabanca, 1 bıçak ve çok sayıda dijital materyalin ele geçirildiği baskınlar kapsamında, 1 firari şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Liderliğini İ.B.'nin yaptığı suç örgütünün, Menemen ve Foça ilçelerinde vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşürdükleri, maddi durumu kötü ve zor durumda olan vatandaşlardan; tehdit, baskı ve zor kullanarak haksız menfaat sağlamaya çalıştıklarının tespit edildiği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon İzmir Tutuklama İzmir Gözaltı Suç Operasyon Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title