Haberler

Akraba pazarcılar arasında müşteri kapma kavgasında 1 kişi vurularak can verdi

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, pazarcılık yapan ve balık sattığı öğrenilen akrabalar arasında müşteri kapma kavgası çıktı. Akşam saatlerinde de devam eden kavgada 64 yaşındaki adam yeğeni tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kavgada hayatını kaybeden adamın oğlu da tabancayla yaralanırken, olayla ilgili 2 şüpheliden 1'i yakalandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, pazarcılık yapan ve balık sattığı öğrenilen akrabalar arasında çıkan müşteri kapma kavgasında 64 yaşındaki adam yeğeni tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kavgada yaşamını yitiren adamın oğlu da tabancayla yaralanırken, polis ekipleri 2 şüpheliden 1'ini yakaladı.

PAZARDA MÜŞTERİ KAPMA KAVGASI ÇIKTI

Olay 16 Şubat Cuma günü saat 22.30 sıralarında, ilçeye bağlı Özgür Mahallesi 3896 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazarda balık satan akrabalardan Sertif Şaşı (64) ve oğlu E.Ş. (36) ile Sertif Şaşı'nın kardeşinin oğlu olan M.Ş. (24) ve D.Ş. (22) arasında, müşteri kapma nedeniyle tartışma çıktı.

PEŞ PEŞE TETİĞE BASTI

Akrabalar arasında pazarda başlayan tartışmanın devamında, akşam saatlerinde M.Ş. ve D.Ş., Sertif Şaşı'nın evine gitti. Burada yeniden başlayan tartışma kavgaya dönüşürken, M.Ş. yanında getirdiği tabancayla ateş açmaya başladı. 64 yaşındaki adam göğsünden ve bacaklarından, oğlu E.Ş. ise bacaklarından yaralandı. Saldırgan yeğenler olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Akraba pazarcılar arasında müşteri kapma kavgasında 1 kişi vurularak can verdiM.Ş.

HAYATINI KAYBETTİ

Polis bölgede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri tarafından yaralı baba ve oğlu ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sertif Şaşı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Oğlu E.Ş.'nin ise tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Akraba pazarcılar arasında müşteri kapma kavgasında 1 kişi vurularak can verdiSertif Şaşı

KATİL YEĞEN ARANIYOR

Olayın ardından polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, amcasını tabancayla vurarak öldüren M.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olay esnasında M.Ş. ile birlikte evde bulunan D.Ş. ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen D.Ş.'nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabağlar İzmir Olay Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Bozkurt:

Çağdaş İzmir normaldir

17
59
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Bozkurt:işin gücün boş boş yorum yapmak.akraba diyor,ekmek davası diyor.toplumun düştüğü durum diyor.senin anladığın yalnızca çağdaşlığı temsil eden x partimi.Allah akıl fikir versin.

yanıt0
yanıt0
Bordo Bere:

boz cakal keske heryer izmir kadar olsa

yanıt28
yanıt12
Eclipse Moon34:

Sen nerdesin takunyalı

yanıt11
yanıt5
sade vatandaş:

tecrübelerime dayanarak söyleyeyim şu an normal boyutta hamsiyi anca rüyalarınızda veya eski filmlerde,fotoğraflarda görürsünüz onlarında kalmışsa kılçığı kalmıştır balıkçılar pazarda hamsi satarken üstllerine biraz iri hamsi serpiştirip satıyor balıkhenelerde ise kovaardaki ölü balıkların üzerine taze görünsün diye canlı balık koyuyorlar bu milletin aklı üç kağıda çalışıyor

23
3
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

adalet ceza olmazsa meksika gibi oluruz

16
0
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

zerre kadar kimse kimsenin rızkını yiyemez. görünüşte yenmiş gibi gözüksede. yazık olmuş

10
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Ümmetimin fitnesi maldan olacaktır . Hz. Muhammed Mustafa sav .

4
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

birsey cikmaz yakinda unutulur

5
2
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Müşteri yan tezgaha gitti bunların biri mezara gitti ötekide hapise gidecek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title