Haberler

İzmir'de konteynerde ölü bulunan adamın cenazesi defnedildi

Güncelleme:

İzmir'in Aliağa ilçesinde 2 çocuk babası olan Bülent Çetin, konteynerde ölü bulundu. Çetin'in cansız bedeni, konteynerdeki sobadan yayılan gaz nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından Samurlu Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde 2 çocuk babası adam, konteynerde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla eğlenmek için Samurlu köyündeki tarlasında bulunan konteynerine giden Bülent Çetin (52), geç saatlere kadar burada kaldı. Arkadaşlarını yolcu ettikten sonra tekrar konteynere dönen Çetin, burada uyudu. Bir süre sonra konteynere gelen yakınları, talihsiz adamın cansız bedenini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Çetin'in konteynerde bulunan küçük tüpe bağlı sobadan yayılan gazdan dolayı hayatını kaybettiğini belirledi.

Evli ve iki çocuk babası olan Çetin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının akabinde Samurlu Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bülent Çetin Aliağa Otopsi Çocuk İzmir Olaylar İzmir Ölüm 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title