Haberler

'Kız meselesi' kavgasında 16 yaşındaki Ege bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

İzmir'de sosyal medyada başlayan 'kız meselesi' tartışması kavgaya dönüştü. 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, 6 yerinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İzmir'de 16 yaşındaki Y.H.K. ile A.K. arasında sosyal medyada 'kız meselesi' nedeniyle çıkan tartışma bir parkta, iki grup arasında kavgaya dönüştü. Çıkan olayda 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar, 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 6 kişi tutuklandı.

TARAFLAR ARASINDAKİ KAVGADA CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Korkunç olay, geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde Karabağlar ilçesi Hürriyet Parkı'nda meydana geldi. 16 yaşındaki Y.H.K. ile A.K. arasında sosyal medyada 'kız meselesi' yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Parkta buluşan iki genç grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönmesiyle, gençlerden K.Ç., 16 yaşındaki Ege Hepbalıkçılar'ı 6 yerinden bıçakladı. Olayın ardından kavgaya karışan şüpheliler olay yerinden kaçtı.

16 YAŞINDAKİ EGE, HASTANEDE CAN VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Ege, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hepbalıkçılar, doktorların tüm müdahalesine rağmen dün yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'Kız meselesi' kavgasında 16 yaşındaki Ege bıçaklanarak öldürüldü

6 ŞÜPHELİ YAKALANARAK TUTUKLANDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında; kavgaya karıştıkları belirlenen K.Ç., Y.E.K., Y.K., U.A., A.K., Y.H.K. ve E.D., polis ekipleri tarafından yakalanıp, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, E.D. ise serbest bırakıldı. Ege Hepbalıkçılar'ın babası, sosyal medyadan yürek burkan bir paylaşımda bulundu. Baba Göksel Hepbalıkçılar, oğlu Ege'nin fotoğrafını paylaşarak "Biricik oğlum Ege, melek oldu" notunu düştü.

'Kız meselesi' kavgasında 16 yaşındaki Ege bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Ege Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Reçel Tahin Etsoğan:

Gençlerin %90'ı müptezel olarak yetişiyor, ne kendilerine, ne ülkelerine bir faydaları yok. Bakamayacağınız çocukları yapıp yapıp sokaklara salıyorsunuz, yaptık oldu mantığı ile çocuk yapılmaz. Milyar dolar serveti olan insanlar bile en fazla 2 çocuk yaparken bizim açlıktan nefesi kokan insanımız 3 5 çocuk yapıyor... Yetiştiremeyeceğiniz çocuğu yapmayın, sizin 5 dakikalık cinsi münasebetiniz yüzünden Dünya'nın anası ağlıyor.

362
28
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Aynen katılıyorum, sokaktaki cehaletten çok korkuyorum. Yürüyüşe çıkmak veya parkta oturmak beni ürkütüyor.

yanıt89
yanıt9
mahalle sakini:

Çocuklarınızı ahlâklı yetiştirin demiyor da çocuk yapmayın diyor. 3 çocuktan az yaparsak nüfus düşer yok oluruz. Ağzı olan konuşmasın aklı olan konuşsun.

yanıt30
yanıt43
İDO BEY:

Böyle dana duna gençler yüzünden insanların tadı tuzu kaçıyor daha kıçını yıkamayı bilmiyor gidip adam vuruyorlar çok yazık eğitin çocuklarınızı kardeşim salmayın dışarı ne yaparsa yapsın olmaz çevreye insanlara saygılı olmayı öğretin

199
0
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

kızın olaydan haberi bile yoktur. yazık değer mi.

125
3
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Neden algı yaratıyorsun? Guruplar buluşup birbirine girmiş. Dünya alemin haberi varmış yani.

yanıt10
yanıt87
Nurettin Şimşek:

Suç bunları yetistirende.Anne baba öğretmen devlet.eteksis göğsü açık kadını öğretmen yaparsan sonuç bu olur

44
70
yanıtYanıtla
ciziri :

konuyu nasıl göğsü acık kadına getirdin yobaz

yanıt30
yanıt26
Tamer Çakır:

avrupada veya amerikada okuldaki bir talebeye mesela türkiye nerde diye sor cevap veremez bunun gibi birçok soruya cevap veremez ama kişilik haklarını sor hepsini anlatır toplum içinde kimlerin ne hakları var bunları bilir günlük uyulması gereken tüm kanun ve kuralları bilir çünkü ilk öğretimde okuma yazma ve kanun kurallar öğretilir bizdeki gibi çocuğun beynini işe yaramaz bilgilerle doldurup man kafa eğitimi yapılmaz

65
10
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Biri mezarda, diğeri ıslah evinde. Ölen mi daha çok seviyordu acaba canını verdiği için; öldüren mi daha çok seviyor can aldığı için? Ne oldu şimdi? Uğruna hayatınızı yaktığınız kız koluna takar başkasını, hayatını yaşar; yazık ettiniz gençliğinize.

65
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title