Haberler

Eski sevgilisinin yanındaki genci defalarca bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 22 yaşındaki bir genç, kız arkadaşının eski sevgilisi tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklanarak katledildi. Cinayet zanlısı Güzelbahçe ilçesinde suç aletiyle birlikte yakalandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kıskançlık meselesi yüzünden çıkan kavgada bir genç, kız arkadaşının eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

KISKANÇLIK KRİZİ GEÇİRİP DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, saat 16.30 sıralarında Karabağlar ilçesi Sarıyer Mahallesi 5714/42 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Nebi Özdemir, ismi öğrenilemeyen kız arkadaşı ile sokakta bulundukları esnada, kız arkadaşının eski sevgilisi 19 yaşındaki O.G. yanlarına geldi. Kıskançlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışmada, O.G. yanında bulunan bıçakla, üniversite öğrencisi Özdemir'i vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

İzmir'de kıskançlık kavgası: Genç bıçaklanarak hayatını kaybetti

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Özdemir, kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAÇTIĞI İLÇEDE SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, O.G.'yi Güzelbahçe ilçesinde olayda kullandığı suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabağlar Güzelbahçe İzmir Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Hsn:

Kısas hükmü yasalara girmelidir ve uygulanmalıdır bunun başka yolu yok

227
6
yanıtYanıtla
Muhalif:

Sonuç çocuk hapiste ölenin ailesine sabır kızda yeni aşka yelken açarak hayatına devam eder . Gençliğin vermiş olduğu ağır pskoloji gururuna yedirememek o durum 30 dan sonra gidiyor aman sende diyorsun

184
6
yanıtYanıtla
Hasim Yildiz:

Gençliğin vermiş olduğu ağır psikoloji ne len? Bunun gibilerini aynı şekilde cezalandırman gerekiyor

yanıt1
yanıt1
Ayhan:

Değdi mi ulan bir kız için asalak. Hem kendini hem aileni hem de diğer çocuk ve ailesinj yaktın . Bir asalak nelere mal oldu

157
3
yanıtYanıtla
Sinan Aksu:

Yine bir 250 gram faciası bir erkeği hayattan kopardı diğerini de demir parmaklıklar arkasına mahkum etti

118
14
yanıtYanıtla
Ayhan:

Evet 250 gram beyni olmadığı için bu olaylar yaşandı

yanıt125
yanıt8
sinan çayırcı:

Beyin değil o Ayhan .

yanıt0
yanıt0
Hakan Hakan:

Önce aşk için arabesk hastalığı, sonra aşkım aşkım hastalığı, ve Biten bir aşkın peşinden koşma hastalığı var ülkede bu da hastalığın ağır bedeli, binlerce yıl geçti bir zihnen sağlıklı insan olmayı daha başaramadık.

70
3
yanıtYanıtla
Yildirim Aybek:

Zinanin haram olma sebeplerinden biri

26
14
yanıtYanıtla
Yildirim Aybek:

Gencecik canada onun ana babasinada yazik

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title