Haberler

Kadınlar Günü'nde dehşet! 20 yaşındaki genç kız öldürüldü, annesi yaralı

Güncelleme:

İzmir Konak'ta alkollü şahsın saldırısına uğrayan 20 yaşındaki İlayda Alkan hayatını kaybetti, annesi O. T. ise yaralandı.

İzmir'in Konak ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, 31 yaşındaki şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan anne ağır yaralandı, kızı ise hayatını kaybetti. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

Olay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 23.40 sıralarında Konak Metro yakınında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen 31 yaşındaki Y. Y. parkta bankta oturan tanımadığı anne O.T. (45) ile kızı İlayda Alkan'a (20) sebepsiz yere birden bıçakla saldırdı. Defalarca bıçaklanan anne kız kanlar içerisinde kalırken, bekçileri görerek kaçan ve bu esnada da kendisini suç aleti bıçakla yaralayan Y. Y. kıskıvrak yakalandı.

Kadınlar Günü'nde dehşet! 20 yaşındaki genç kız öldü, annesi yaralı

KIZ ÖLDÜ, ANNE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan anne-kız, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 20 yaşındaki İlayda Alkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, hayati tehlikesi bulunan anne O.T.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kadınlar Günü'nde dehşet! 20 yaşındaki genç kız öldü, annesi yaralı

SALDIRGAN HASTANE ÇALIŞANI

Öte yandan, Y.Y.' nin bir devlet hastanesinde çalışan memur olduğu ve olay yerinde ikinci bir bıçak daha bulunduğu öğrenilirken, gözaltına alının zanlı emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadınlar Günü İzmir Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Baba Can:

Kadin cinayetlerinin onlenmesi icin tek yol caydiricilik en ufak siddet yapan kesinlikle agir ceza uygulanmali eger sikayetler ciddiye alinmazsa bu siddeti arttiriyor eylem olmadan bi sey yapamayiz derseniz cinayetler bitmez erkekler hayatinin kaymasin dan cok korkarlar hemen o kadin dan uzaklasirlar haberiniz olsun bu kadar kolay kadin cinayeti isleniyorsa kanunlar da bir bosluk var korku yaratmiyor yazik gunah degil mi bu kadar kadin hic yoktan gidiyor acil onlenmeli kadin toplum kuruluslari organize olup baski yapmali medya destek vermeli tum siyasi kuruluslar destek vermeli eger biri destek vermezse kamuoyu na ifsa edilmeli bak bakalim o zaman bir tane cinayet isleniyor mu Amerika da kadina bir sey soylemeye herkes korkar cunku hayatinin kararacagini bilir ona göre cunku kanunlar cok sıkı bu işe herkes sahip çıkmalı herkesın annesi kızı kardesı var kimin başına geleceği belli değil artık bu cinayetler son bulmalı Amerika da ki sistem araştırılsın aynısı uygulansın

60
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title