Haberler

İzmir'de futsal maçında taraftarlarla oyuncular arasında kavga çıktı

Güncelleme:

İzmir'de Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Buca Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi arasında oynanan futsal maçında taraftarlarla oyuncular birbirine girdi. Maçın son anlarında tribünde başlayan tartışma sahaya yansıdı ve olay meydan kavgasına dönüştü. Tekme ve yumruklu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İzmir'de Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Buca Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi arasında oynanan futsal maçında taraftarlarla oyuncular birbirine girdi.

İzmir Vali Hüseyin Öğütçen Spor Salonu'nda gerçekleşen futsal yarı final maçında Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Buca Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabaka Karşıyaka Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nin üstünlüğüyle geçilirken karşılaşmanın son anlarında tribünde başlayan tartışma sahaya yansıdı. Sahaya giren taraftarlar oyunculara saldırırken, daha sonra olay meydan kavgasına dönüştü ve sporcular da birbirine girdi. Tekme ve yumruklu kavga ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde iki takımın oyuncularının ve taraftarlarının kavga ettiği anlar yer aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatih Sultan Mehmet Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Adnan Menderes Cep Telefonu Karşıyaka Fatih Kavga İzmir Güvenlik Şiddet 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title