Haberler

İzmir'de batan balıkçı teknesinde kaybolan bir kişinin daha cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

İzmir'in Dikili ilçesinde batan balıkçı teknesinde kaybolan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılırken, olayda ölü sayısı 4'e yükseldi. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İzmir'in Dikili ilçesinde batan balıkçı teknesinde kaybolan bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılırken, olayda ölü sayısı 4'e yükseldi.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihleraltı açıklarında Oğuz İrgit adlı balıkçı teknesi battı. Teknede bulunan 10 kişiden Oğuz İrgit, İsmet Akdağ ve Orhan Pancar adlı vatandaşların cansız bedenine ulaşılırken Alican Ateş, Arda Kuzu, Mehmet Kurunaz, İbrahim Erdem, Muhammet Kulak sağ olarak kurtuldu. Batan teknede bulunan Medeni Karaduman ve Gökhan Çakır kayıp olduğu öğrenilirken, arama kurtarma çalışmaları, Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bot ve helikopterlerle sürdürüldü.

Bir kişinin daha cansız bedeni bulundu

Alınan bilgiye göre kaza esnasında teknede bulunduğu öğrenilen ve kayıp olarak aranan Medeni Karaduman'ın cansız bedeni bulundu. Meydana gelen olayda ölü sayısı 4'e yükselirken Gökhan Çakır adlı vatandaşı arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dikili İzmir Balıkçılık İzmir Kaza 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title