Haberler

Aynı evde ölü bulunmuşlardı! Oğlu kalp krizinden, yatalak anne ise açlıktan hayatını kaybetmiş

Güncelleme:

İzmir Konak ilçesinde evlerinde ölü bulunan anne ve oğlunun hayatını kaybetme nedenleri ortaya çıktı. 52 yaşındaki adamın Kurban Bayramı'nda kalp krizi geçirdiği, yatalak ve bakıma muhtaç olan annesinin de açlık nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

İzmir'de evlerinde ölü bulunan anne ve oğlunun hayatını kaybetme nedenleri belli oldu. 52 yaşındaki adamın kalp krizi geçirdiği, yatalak annesinin de açlıktan yaşamını yitirdiği belirlendi.

EVLERİNDE ÖLÜ BULUNDULAR

Bir süredir komşularından haber alamayan ve apartmanda oluşan kokudan dolayı komşularının sağlık durumundan endişe eden bina sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine apartmanın 4'üncü katındaki eve çilingir yardımıyla giren polisler, Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'i (52) yerde hareketsiz bir şekilde buldu.

İzmir'de annenin açlıktan, oğlunun kalp krizinden öldüğü ortaya çıktı

ÖLÜM NEDENLERİ BELLİ OLDU

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yalçın Suat Gürzeren'in Kurban Bayramı'nda evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, yatalak ve bakıma muhtaç olan annesi Suzan Gürzeren'in de açlıktan dolayı yaşamını yitirdiği belirlendi.

KOMŞULARIYLA ÇOK SIK GÖRÜŞMÜYORLARMIŞ

Öte yandan, Suzan Gürzeren ve Yalçın Suat Gürzeren'in binadaki komşularıyla ve akrabalarıyla çok sık görüşmediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurban Bayramı Kalp Krizi Kurban İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Vatan Daş:

Komşuluk kalmamış,İnsanlık ölmüş.

103
3
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Komşuluk ölmüş bunun vebali tüm mahalleye yeter şimdi bakalım mutlu yaşayabilecek misiniz yaklaşmakta olan şeylere sabredin

94
9
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Allah Rahmet eylesin. Sözün bittiği yerdeyiz.

88
1
yanıtYanıtla
özgür:

malasef izmir belediyesi ve izmir valisi yardım konusunda çok yetrsız. e devletten bır komsumuz ıcın yardım talep ettık. kaymakamlık redetmıstı. o kadar yardıma muhatctı. cevremde goruyorum. bır cok yerden yardıma ıhtıyacı olmasa bılşe yardım alan var. genelde ızmır beledıyesı ve kaymakamlık ızmır de tanıdıklara yardım yapıyor.

48
16
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Allah rahmet eylesin.Adamcağız ne kadar bakabilirdiki.

38
4
yanıtYanıtla
A B:

İnsanlar ne kadar vurdum duymaz oldu kokuncaya kadar haber yok eskiden Batı ülkelerinde duyardık böyle haberleri aslından uzaklaşan bir millet yazık bizlere !

32
3
yanıtYanıtla
Export 86:

Sadece Anne ve oğlu ölmedi insanlık ta öldü

24
0
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

elin suriyelisine afganına bakacagınıza felçli veya zor durumda olan aileleri haftada bir kontrol edin .

21
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

insani değerlerin sevgi ve merhametin yitirildiği sadece çıkar ve menfaat birliği içinde olan canlıların yaşadığı bir alemde hayatımızı idame ettirmekten daha acı bir şey yok eskiden akrabalık ve komşuluk ilişkileri çok daha samimi ve içtendi telefonun bile olmadığı devirlerde herkes birbirini arar ve sorardı şimdi büyüklerimiz göçtükçe bu bağlar zayıflayıp yok oldu bayram deyince akraba ziyareti yerini güneye gidip otellerde tatil yapmak aldı

20
0
yanıtYanıtla
Tekila Tekil:

Bu ayıp komşularina yeter bence tabi anlasalar yazık ya walla yazık insanlığın geldiği son nokta Allah rahmet etsin

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title