Haberler

Trendeki yolcuları rehin alan saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü

Güncelleme:

İsviçre'de bir trende gerçekleşen rehine krizinde bıçaklı ve baltalı saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. 15 kişinin rehin alındığı olayda kimse yara almadı.

İsviçre'de bir trende 15 kişiyi yaklaşık 4 saat boyunca rehin alan baltalı ve bıçaklı saldırgan, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayın terörle bağlantılı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

BIÇAK VE BALTAYLA 15 KİŞİYİ REHİN ALDI

Jura-Nord Vaudois bölgesindeki Essert-sous-Champvent kasabasında bıçaklı ve baltalı İran uyruklu saldırgan, akşam saatlerinde bir trende 15 kişiyi rehin aldı.

Trendeki yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, treni durdurup bölgeyi giriş çıkışlara kapatarak güvenlik önlemleri aldı.

Trendeki yolcuları rehin alan saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü

MÜZAKERE OLMAYINCA BASKIN YAPILDI

Yaklaşık 60 polis, saldırganla tercüman aracılığıyla yapılan müzakerenin sonuç vermemesi üzerine trene baskın düzenledi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, 32 yaşındaki sığınmacının baskın sırasında vurularak öldürüldüğü, yaklaşık 4 saat rehin tutulan yolcuların ise yara almadan kurtarıldığı ifade edildi.

TERÖR BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

Olayın terörle bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmezken, bölge savcılığı tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsviçre Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

yarın bir gün aynısı ülkemizde de olacak bir noktadan sonra bunlar ulusal güvenlik sorunu haline geldi

19
6
yanıtYanıtla
Anonim:

Bizim Polis Vurunca Suçlu Oluyor Halk Gözünde

yanıt15
yanıt7
Kara_kalem:

Artık toplumu bu şekilde tehdit edenlerin Ülkemizde uzun soluklu çabalara gerek kalmadan çözüm bu şekilde olması hakkında acil kanun değişikliği gerekli

7
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben almanyada yasiyorum burda polisin dur ihtarina uymayarak üzerine yürüyen elinde öldürücü silah tabir edilen bir alet olan kisi ihtar edilmesine ragmen birakmiyor ve polisi vatandasi tehdit etmeye devam ediyorsa gerekirse vurularak etkisiz hale getirilir bizim polisimizdeyse acaba arkasi varmi basima bir sey gelirmi korkusu var o yüzden polis selahiyet kanunlari degisen Türkiyede acilen yeniden düzenlenmelidir.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title