Haberler

Tartıştığı adamı zıpkınla bacağından vurdu

Güncelleme:

İstanbul Yeşilköy sahilinde bir şahıs, tartıştığı adamı bacağından zıpkınla vurdu. Olay sonrası yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken zıpkınlı saldırgan ise kayıplara karıştı.

İstanbul Yeşilköy'de bir şahıs tartıştığı kişiyi bacağından zıpkınla vurdu. Talihsiz adam bacağında zıpkınla hastaneye kaldırılırken saldırgan ise kaçtı.

BACAĞINA İSABET ETTİ

Dün akşam saatlerinde Bakırköy Yeşilköy sahilinde iddiaya göre sahilde alkollü oldukları iddia edilen iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken şahıslardan biri yanında bulunan zıpkınla şahsı bacağından vurdu.

OLAY SONRASI KAYIPLARA KARIŞTI

Yaşananları gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adama ilk müdahaleyi bulunduğu yerde yaptı. Daha sonra yaralı şahıs bacağındaki zıpkınla beraber hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise zıpkınlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul Yeşilköy Sahilinde Zıpkınla Vurulan Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Yeşilköy Suç 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title