Haberler

İstanbul'da pitbull dehşeti kamerada

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy'de yaşlı bir adama saldıran pitbullun sahipleri polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslara 66 bin 798 TL para cezası kesildi.

İstanbul'da pitbull dehşeti kamerada... İş yerine girmeye çalışan yaşlı adama pitbull böyle saldırdı

Pitbull sahiplerine 6 bin 798 TL idari para cezası uygulandı

İSTANBUL - İstanbul Bakırköy'de yaşlı bir adama saldıran pitbullun sahipleri polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslara 66 bin 798 TL para cezası kesildi.

Bakırköy ilçesi Yeşiköy Mahallesi'nde 20.08.2023 tarihinde iş yerine girmeye çalışan bir adama pitbull saldırdı. Ayak kışından ağır yaralana adam ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de saldırıya ilişkin çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, köpeğin sahibi oldukları tespit edilen E.A. ile E.Y. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslara ait pitbull cinsi köpek ise Bakırköy Belediyesi hayvan barınağına teslim edildi. Yakalanan E.A. ile E.Y. isimli şahıslara "5199 Hayvanları Koruma Kanunu" gereğince 66 bin 798 TL idari para cezası uygulandı. E.A. isimli şahıs hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Hukuk 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title