Haberler

İstanbul'da cinayet işleyen şahıs Elazığ'da yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Kartal'da yaşanan silahlı saldırıda bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına neden olan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı.

İstanbul'da yaklaşık 7 yıl önce 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasında neden olan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, Elazığ'da yakalandı.

24 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul Kartal'daki Anadolu Adliyesinde görülen bir cinayet davasında iki grup arasında yaşanan kavganın ardından, adliye çıkışında meydana gelen silahlı saldırıda 1 şahsın ölümüne, 1 şahsın yaralanmasına neden olan ve İstanbul Anadolu Ağır Ceza İlamat Masasınca kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası ile aranması bulunan M.A. isimli şüpheli şahıs Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Kartal Elazığ Tutuklama Yakalama Ceza Adliye Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title