Haberler

İstanbul Beylikdüzü'nde eğlence mekanı çıkışında kadınlar arasında kavga

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir eğlence mekanı çıkışında kadınlar arasında kavga çıktı. Kadınların birbirine tokat atarak saldırdığı ve birbirlerinin saçlarını çektiği kavga, vatandaşların müdahalesiyle son bulurken olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Beylikdüzü'nde bayramın ilk günü akşam saatlerinde eğlence mekanı çıkışında kadınlar arasında çıkan kavga, vatandaşların araya girmesiyle son buldu. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, dün gece saatlerinde Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanı çıkışında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, alkollü eğlence mekanı çıkışında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Çıkan tartışma sonrası kadınlar birbirine tekme tokat vurmaya başladı. Yaşanan kavgayı çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı.

TOKAT ATIP SAÇLARINI ÇEKTİLER

Yaşanan kavga bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde kadınların birbirine tokat atıp saçlarını çekmeleri ve çevredekilerin araya girmesi yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Beylikdüzü İstanbul Kavga 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

garanti rakılarını susuz içmişlerdir

5
3
yanıtYanıtla
Hacer Güler:

En iğrenç kadın tipleri!

1
0
yanıtYanıtla
Enver zincirkıran:

eee ahlaksızlığın sonu ucuZluk

1
0
yanıtYanıtla
Perwer:

Kadınlar arasındaki kavgalar eğlenceli oluyor. Silah yok, bıçak vs yok, dolayısıyla korkmaya da gerek yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title