Haberler

Çağlayan'ı hedef alan teröristlerin yanlarındaki çanta ve valizden kıyafet çıktı

Güncelleme:

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'n polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin yanlarında getirdikleri çanta ve valizden kıyafet çıktı.

İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişiminde bulunan 2 saldırgana ait olduğu değerlendirilen şüpheli çanta ve valizde bomba imha ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Çantalardan kıyafet çıktığı öğrenildi.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nın C Kapısı önündeki polis kontrol noktasına yönelik silahlı saldırı girişimi oldu. Olayda 3'ü polis memuru olmak üzere 6 kişi yaralandı. Biri kadın iki saldırgan ise ölü olarak ele geçirildi.

ÇANTA VE VALİZDEN KIYAFET ÇIKTI

Olay yerinde şüphelilere ait olduğu değerlendirilen, şüpheli çanta ve valiz ile ilgili bomba imhanı ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede çanta ve valizden kıyafet çıktığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA KOVAN BULUNDU

Olay yerinde çok sayıda boş kovan olduğu sivil polis minibüsüne de mermi isabet ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Çağlayan Saldırı Güvenlik Terör 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Ebu Huzeyfe:

Polisimizin eline sağlık ! Yolu pislik olanın sonu pislik olur ! Terör dünyanızı da yakar ahiretinizi de !!! Uyanık olun kendinizi kullandırmayın ! Devleti kimse yıkamaz olan size olur

65
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben bu hain satilmislarin silah ve ve eylem sekline bakarak profesyonel olmadiklarini tahmin ediyorum saldiri sonunda kacabileceklerini kiyafet degistirme sansi olabilecegini düsünmeleri bile olayi ne kadar basit gördüklerini gösteriyor, her secim öncesi hangi kesimden olursa olsun bunlari uyandiran kullanan kisilerin ve baglantilarinin derhal ortaya cikarilip etkisiz hala getirilmesi ülkemizin huzuru acisindan elzemdir.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title