Haberler

İskenderun'da Yıkım Sırasında Diğer Bina Zarar Gördü, Çevredeki İki Bina Boşaltıldı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı bir binanın yıkımı sırasında başka bir ağır hasarlı binaya zarar verildiği için çevredeki iki bina çökme riskine karşı boşaltıldı. Tedbir amaçlı tahliye edilen aileler Ayder Apartmanı'na yerleştirildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında başka ağır hasarlı binaya zarar verildiği için çevredeki iki bina çökme riskine karşı boşaltıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Çay Mahallesi'ndeki bir binanın yıkım esnasında diğer ağır hasarlı binaya zarar verildi. Zarar sonrası binanın çökme riskine karşı çevrede bulunan Baysal ve Bulvar Apartmanlarının A ve B bloklarında toplam 40 daire tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliyesi yapılan aileler Ayder Apartmanı'na yerleştirildi. AFAD Arama Kurtarma ekibinden 4 kişi tedbir amaçlı sahada görevlendirilirken, emniyet güçleri yıkım çevresinde güvenlik önlemleri aldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İskenderun Hatay Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title