Haberler

Hakan Ural kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a canlı yayında verdi veriştirdi

Güncelleme:

Televizyon yorumcusu Hakan Ural, hayat pahalılığı sözleriyle ilgili kendisini eleştiren ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a hakaret etti. Demirtaş ise yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Ural'a tepki göstererek, "Hakan Ural bana ağza alınmayacak hakaretler etmiş. Aile terbiyem yanıt vermeme izin vermiyor. Sadece kendisini anlatmış diyebilirim." dedi.

Bir televizyon programında İran- İsrail savaşıyla ilgili yorum yapmasıyla sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren, bir programda ise hayat pahalılığıyla ilgili sözleri gündem olan Hakan Ural'ı Prof. Dr. Özgür Demirtaş eleştirdi. Ural'ın Demirtaş'a hakareti sonrası ise ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi.

HAKAN URAL, ÖZGÜR DEMİRTAŞ'A HAKARET ETTİ

Ekonomist Demirtaş, Hakan Ural'ın hayat pahalılığı yorumuna, sosyal medya hesabı üzerinden geri vitesi tanımlayan 'R' harfiyle cevap verdi. Demirtaş'ın yorumuna üstüne sinirlenen Ural, Kanal D ekranlarında bir program sırasında Özgür Demirtaş'a hakaret ederek "Sen nasıl bir geri zekalısın!" dedi.

Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmediProf. Dr. Özgür Demirtaş

"AİLE TERBİYEM YANIT VERMEME İZİN VERMİYOR"

Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ural'a tepki göstererek, "Hakan Ural bana ağza alınmayacak hakaretler etmiş. Aile terbiyem yanıt vermeme izin vermiyor. Sadece kendisini anlatmış diyebilirim. Askerlik konusuna gelince: Öz babası askerden kaçmak için sahte çürük raporu aldığını söylemiş. Başka söze gerek yok." ifadelerini kullandı.

İran-İsrail savaşını yorumlayan Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmedi

NE OLMUŞTU?

Televizyon yorumcusu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında, "2 tane döner aldım. Oğlum dedim, iki porsiyon döner 1370 TL olur mu? İçim parçalanarak verdim, mekanda yesem 1.600 TL. Çok pahalı abi her şey." demişti.

Hayat pahalılığından bahseden Hakan Ural, kendisini eleştiren Özgür Demirtaş'a verdi veriştirdi, ünlü ekonomistten yanıt gecikmediHakan Ural

İRAN-İSRAİL SAVAŞINI YORUMLAMASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

İran'ın İsrail'e kamikaze İHA ve balistik füzelerle saldırısı sonrası bir televizyon programında gelişmeye ilişkin yorumlar yapan televizyon yorumcusu Hakan Ural'ın savaşla ilgili "Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor." sözleri dikkat çekmişti. Ural'ın televizyon ekranında savaşı yorumlaması bir süre sosyal medyada çok konuşulanlar arasına da girmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Özgür Demirtaş Sosyal Medya Hakan Ural Ekonomi İsrail İran 3.Sayfa Eğitim Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (17)

kripto para:

hakan ural bilgisiyle özgür demirtaşın ayakkabisi bağlar ??????

171
56
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

krıpto zaten kıyaslamak bıle adama hakaret hakan ural kım,adam frof.olmuş okumuş ural kım magazın kovalayan bedava gecınen bır varlık..

yanıt6
yanıt0
Mustafa Kinali:

Hakan ural Midem bulandi

161
45
yanıtYanıtla
Erhan Dündar:

Babası benim öyle bir oğlum yok demiş Eğer red ettiyse vardır babasının bir bildiği..

121
30
yanıtYanıtla
semson 12:

adam dönerin pahalı olduğunu söylüyor özgür demistas ne alaka şimdi cokmu ucu demis

55
27
yanıtYanıtla
Ert:

isteksiz doğum problemi

61
11
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

babasının sevmediği askerden kaçmaya çalışan zatti yeter çok abarttiniz

44
14
yanıtYanıtla
cihan acar:

Hakan ural kim ki? Ne katkı sağlamış ülkemize boş beleş tv de suratı görünen biri. 5 saniye vakit ayırıp izlemem , prim vermeyin şunlara.

48
7
yanıtYanıtla
MUHAMET KİNG:

Hakan Ural adam gibi adamdır diğer şahıs cimbomlu olmasına rağmen kalitesiz bir şahıstır

0
0
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

adam edepli sana cevap vermıyor..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title