Haberler

İple Asılı Halde Bulunan Kadının Günlüğünden Koca Şiddeti Çıktı

Güncelleme:

Hatay'da evde asılı bulunup intihar ettiği öne sürülen 37 yaşındaki kadının tesadüfen günlüğü bulundu. Talihsiz kadının günlüğüne, eşinin kendisine uyguladığı işkenceleri yazdığı ortaya çıktı.

Hatay'da evde asılı bulunup intihar ettiği öne sürülen Medine Kara'nın (37) günlüğü ortaya çıktı. Genç kadın günlükte eşi Ahmet Kara'nın (38) kendisine uyguladığı şiddeti yazmış. Kardeşinin intihar etmediğini, eşi tarafından öldürüldüğünü iddia eden acılı abla, "Herkes günlüğüne güzel anılarını yazarken, talihsiz kardeşim çektiği acıları yazmış. Olaya intihar süsü vererek, onu iple asan kocasıdır. Eşi cenazeye bile gelmedi" dedi. Nuray Değirmenci, tesadüfen bulduğu günlüğü soruşturmayı sürdüren savcılığa teslim edecek.

1 YILLIK EVLİ KADIN EVDE ASILI HALDE BULUNDU

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir yıllık evli olan Medine Kara, 8 Eylül 2017'de evde asılı olarak bulundu. Savcının olay yerinde yaptığı otopsi raporunda, genç kadının vücudunda doku bozukluğu tespit edilirken, iki bacakta morarmış alan, sırt boyun alt kısmında kızarıklıklar olduğuna dikkat çekildi. Ancak otopsi raporunda Medine Kara'nın asılmaya bağlı öldüğü yazıyordu.

AİLESİ, KIZLARININ KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Rapor üzerine savcılık takipsizlik kararı verdi. Ancak Medine'nin ailesi, kızlarının intihar etmediğini eşi tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü ve karara itiraz etti. Mahkeme iki rapor arasında çelişki olduğunu belirledi ve takipsizlik kararını kaldırdı. Bunun üzerine savcılık yeniden soruşturma başlatarak mağdur olarak ifadesi alınan kocanın bu kez şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurdu.

İntihar Ettiği Söylenen 1 Yıllık Evli Kadının Günlüğünden Koca Şiddeti Çıktı

"DAHA ÖNCE DE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU"

Sabah'ın haberine göre; İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Ahmet Kara, "Eşimin psikolojik sorunları nedeniyle tartışmalar yaşardık. O gün yine tartışmıştık. Daha önce de mutfak tüpünü açarak intihar girişiminde bulunmuştu" dedi.

GÜNLÜK TESADÜFEN BULUNDU

Olaydan sonra kapısına kilit vurulan eve gidip, kardeşine ait eşyaları alan abla Nuray Değirmenci (46) tesadüfen Medine'ye ait günlüğü buldu. Bebek yastığı içine gizlenmiş günlüğü okuyan abla dehşete düştü. Kardeşinin intihar etmediğini, eşi tarafından öldürüldüğünü iddia eden acılı abla, "Herkes günlüğüne güzel anılarını yazarken, talihsiz kardeşim çektiği acıları yazmış. Olaya intihar süsü vererek, onu iple asan kocasıdır. Eşi cenazeye bile gelmedi" dedi. Nuray Değirmenci, tesadüfen bulduğu günlüğü soruşturmayı sürdüren savcılığa teslim edecek.

İntihar Ettiği Söylenen 1 Yıllık Evli Kadının Günlüğünden Koca Şiddeti Çıktı

AĞZINA SİLAH DAYAYIP TEHDİT ETMİŞ

Günlükte şu satırlar dikkat çekiyor: "Eve ruhsatsız silah getirerek defalarca beni tehdit ettin. Ben ayrılalım dediğimde 'aileni öldürürüm seni öldürürüm' dedin. Ağzıma silahı dayayıp öldürmekle tehdit ettin. Ailen yüzünden beni defalarca dövdün. Bana attığın o dayakları, o küfürleri, hakaretleri vücudumdaki o izleri silemem."

İntihar Ettiği Söylenen 1 Yıllık Evli Kadının Günlüğünden Koca Şiddeti Çıktı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ahmet Kara 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (74)

Hakan cihat:

Bu hale niye gelinir. Adama.200 binlira masrafla düğün yaptr. Aşkım cicim deyip. İş istediği gibi olmayınca ayrılalım. . Birazda karşı taraf dan bakın feminist feminist konuşmayın u

11
88
yanıtYanıtla
zabıt katibi:

salak salak konuşma, 200 bin lira masraf yaptı diye herşeyi yapmaya hakkımı var?? evlilikte aslolan çiftin birbirini mutlu etmesidir. burda erkek kesinlikle kusurlu. madem mutlu değil boşanma davası açsın kıza, 200 bin lira harcadım diyerek tazminat istesin. kanun var nizam var.

yanıt42
yanıt0
Wwwwwwww:

Ben şiddetten yana değilim .ama size yemin ederim ki .yuvayı yapanda yikanda kadındır .erkeği adam edende kadındır toplumda silende kadındır

4
45
yanıtYanıtla
emre:

can çıkar huy çıkmaz demişler. hem kimse kimseyi adam etmek zorunda değildir. insanın içinde vardır merhamet duygusu insanlık yada hayvanlık.

yanıt25
yanıt0
Cem:

Saçmalık. Herkes kendisi adam olsun bi zahmet. Kadın bi malı, insansıyı adam etmekle uğraşmak zorunda değil.

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

Bir de adami dinleyin bakalim..Once su kulaginiza hos gelen " KADINA SIDDET " Cumlesinden bir kurtulun.Aile Kavgasi olarak Kabul Edin.Sonra bu problemi cozmek icin kavga eden kadina sorun..Zaten kadinlara bir Allah in kulu sorsa," Kizim neden kocan sana kotu davraniyor, ne yapiyorsun da boyle hep kavga ediyorsunuz" dese, inanin problem cozulecek..Aksi halde kadin dayak yemeye, koca dayak atmaya alisiyor adeta..

8
32
yanıtYanıtla
can:

anlaşamıyorsan ayrılırsın dayak atamazsın. bu nasıl bir kafa sizdeki anlamak güç. allah evlatlarımızı sizin gibi düşünenlerden korusun.

yanıt10
yanıt0
Cem:

Bence bu tarz yorumları art arda yazan hep aynı şahıs. Ülkedeki bu kadar cahil çağdışı şeref yoksunu bir haberde toplanmış olamaz

yanıt3
yanıt0
emre:

linç edeceksin yada asacaksın böylelerini. bu adamın ailesi de suçlu. kadın günlüğünde onuda belirtmiş. onlarada ceza verilsin lütfen.

36
1
yanıtYanıtla
Ali:

Yorumu beğenmeyen şahıs adamın ailesinden ya da adam gibi psikopat herhalde

yanıt9
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title