Haberler

Fenomen Elena Larrea, yağ aldırma operasyonu sonrası pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti

Güncelleme:

Hayvan aktivisti ve fenomen Elena Larrea, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrası hayatını kaybetti. 30 yaşında hayata veda eden fenomenin, pıhtının bacaklardan akciğerlere vurduğu nadir görülen bir vaka sonucu yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

Instagram fenomeni Elena Larrea, liposuction (yağ aldırma) operasyonu geçirdikten sonra oluşan kan pıhtısı nedeniyle yaşamını yitirdi.

30 yaşındaki Elena Larrea, geçtiğimiz salı günü bıçak altına yattıktan sonra rahatsızlandı. Elena'nın ailesi, sosyal medya üzerinden kızlarının ölümünü doğruladı.

NADİR GÖRÜLEN BİR VAKA

Larrea'nın yaşadığı durum, pıhtının bacaklardan akciğerlere vurduğu nadir görülen bir vaka olarak tanımlandı. Kan pıhtısına tam olarak neyin neden olduğu hala net değil; ancak ölümünün yağ aldırma operasyonunu takip ettiği iddia ediliyor.

HAYATINI HAYVANLARA ADAMIŞTI

Genç fenomen, 7 yıl önce kurduğu Cuacolandia at barınağı ve hayvan aktivizmiyle tanınıyordu. Hayatını kötü muamele görmüş veya terk edilmiş atlar, eşekler, katırlar ve diğer hayvanlara adamıştı. Yaşadığı eyalette hayvan istismarını bir suç olarak sınıflandırmak için yasama değişikliklerine yardımcı olmuştu. Covid-19 pandemisinin ardından mali sıkıntılar yaşamaya başlayan Elena, barınağın kapanmasını önlemek için yetişkinler için kurulan platformuna cinsel içerikler satmak zorunda kalmıştı.

Eyalet valisi Sergio Salomon, hayatını kaybeden Elena'ya övgüde bulunarak "Elena Larrea'nın ölümünden büyük üzüntü duyuyorum. Hayvan refahı için savaşan, yorulmak bilmez bir savaşçıydı. Binlerce kötü muamele görmüş atın kurtarılması için verdiği çaba herkes tarafından takdir edildi. Puebla Hükümeti adına, ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dileriz. Çevre Bakanlığı ile birlikte, Cuacolandia'daki hayvanların korunmasını garanti ediyoruz" dedi.

Instagram fenomeni Elena Larrea, liposuction operasyonu sonrası pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti

Instagram fenomeni Elena Larrea, liposuction operasyonu sonrası pıhtı atması sonucu hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Sosyal Medya Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

sivri:

bazıları buldukça bunuyor ne gerek var taş gibi karıymışsın zaten

50
5
yanıtYanıtla
Çağan Emin:

İNSANLAR VÜCUT LARİYLA NEDEN BULADAR OYNARLARKİ.YAGLİYSAN YEME KARSES BUKADAR BASİT.ALLAHİN VERGİSİYLE OYNAMAYİN.SONU KÖTÜ BİTİYOR İSTE.

25
2
yanıtYanıtla
NECDET USTA:

Atların gözüne girmek için mi?

15
3
yanıtYanıtla
Ergüven Özmen:

Yok erkeklere daha iyi gözükmek için

yanıt9
yanıt4
Nihat Öztürk:

Artık sen düşün nasıl Allaha hesap vereceğini fenomen

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title