Haberler

İmam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren şahıstan tek cümlelik savunma

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de imam nikahlı eşini ve 2 kızını öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Suat Güney, ekiplerin başarılı operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bir anlık öfkeyle yaptım" dediği öğrenildi.

Ümraniye'de tartıştığı imam nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney'i tabancayla vurarak öldüren Suat Güney gözaltına alındı. İstanbul'da yakalanarak Cinayet Büro Amirliğin'e getirilen şüphelinin kendisini yakalayan polislere olayı bir anlık öfkeyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

ÖNCE KIZLARINI SONRA KARISINI VURDU

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bir sitedeki dairede dün iş insanı Suat Güney, önce kızları Mine Güney (30), Zeliha Güney'i (31) daha sonra da imam nikahlı eşi Yasemin Ünlü'yü tabancayla vurdu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişinin öldüğü belirlendi. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kameralarını takip ederek olaydan sonra kaçan Suat Güney'in peşine düştü.

İmam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren şahıstan tek cümlelik savunma

"BİR ANLIK ÖFKEYLE YAPTIM"

Gece yarısı gerçekleştirilen operasyonda şüpheli gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere "Bir anlık öfkeyle yaptım" dediği öğrenildi. Şüphelinin işlemleri Cinayet Büro Amirliğinde sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Ümraniye Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Fikriye:

Bir anlık öfkeyle kendini yok etseydi keşke, herkes için faydalı olurdu. Yargıyı, cezaevini meşgul etmez, dünya da bir pislikten arınmış olurdu. Ama yılanı akrebi yaratan rabbim bunları da eksik etmiyor işte.

82
2
yanıtYanıtla
Bükücü:

Böyle adamlar idam edilmeli. Cellat öfkeye kapılıp bunu asmalı!

38
2
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

bunun gibiler idam edilmeli kendi evladını öldüren millete ne yapmaz.

31
2
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Bu kadinlar neden bu kadar cahil imam nikahi neya resmi olsa gene ayni olurdu ama evlenirken iyi bak adama ona göre evlen

10
6
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Öldürdüğü kızları 30 yaşlarında muhtemelen evlilerdi. Ya tekrar evlenip aynı sıkıntılardan geçmek istemediler, ya adamın borcu var diye anlaşmalı boşandılar yada kadının babadan maaşını almak için boşandılar.

yanıt2
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title