Haberler

İki Çocuk Annesi, 8 Yaşındaki Kızı Yan Odadayken Av Tüfeğiyle İntihar Etti

İki çocuk annesi, 8 yaşındaki kızı yan odadayken av tüfeğiyle intihar etti Şoka giren 8 yaşındaki çocuk bir saat boyunca annesinin cesediyle evde kaldıANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Ebru Erkal Gök 8 yaşındaki kızının evde bulunduğu sırada av tüfeği ile...

İki çocuk annesi, 8 yaşındaki kızı yan odadayken av tüfeğiyle intihar etti

Şoka giren 8 yaşındaki çocuk bir saat boyunca annesinin cesediyle evde kaldı

ANTALYA - Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Ebru Erkal Gök 8 yaşındaki kızının evde bulunduğu sırada av tüfeği ile intihar etti. Şoka giren kadının kızı, yaklaşık bir saat annesin cesediyle aynı evde babasını bekledi.

Olay bugün saat 14: 30 sıralarında meydana geldi. Bir otelde çalışan Ebru Erkal G., iddiaya göre mesaisi bitince evine geldi. Bir saat kadar sonra da 8 yaşındaki kızı, okuldan gelerek odasına gitti. Maddi bazı sorunlar yüzünden sıkıntılı günler yaşadığı öne sürülen Ebru Erkal Gök, saat 16: 30 sıralarında evde bulunan av tüfeğini kafasına dayayarak ateşledi. Annesi intihar ettiği sırada evde bulunan küçük kız, babası İ. G. eve gelene kadar annesinin cesediyle evde kaldı. Saat 17: 30 sıralarında evine gelen İ. İ. G., sokak kapısının açık olduğunu gördü. Bu sırada küçük kızının "Baba anneme baksana, yatak odasında" diye bağırması üzerine yatak odasına yönelen İbrahim Gök, eşinin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. 112 Acil Servis Sağlık Ekibi'nin muayene ederek yaşam belirtisi bulamadığı talihsiz kadının cenazesi, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından önce Kemer Devlet Hastanesi morguna, ardından Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı'na gönderildi. İntihar eden Ebru Erkal G.'ün haberi alan yakınları olay yerine gelip gözyaşı döktü. Eşi İ.G. ise yine yakınları ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.Konuyla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Gök Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title