Haberler

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: (Bulgaristan'da yakalanan Levent Göktaş'ın iadesi, Thodex Kurucusu Özer) "Bulgaristan ve Arnavutluk'taki süreçler...

Güncelleme:

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: (Bulgaristan'da yakalanan Levent Göktaş'ın iadesi, Thodex Kurucusu Özer) "Bulgaristan ve Arnavutluk'taki süreçler ilerliyor, bir tıkanıklık söz konusu değil" -"Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 521 bin 39'a ulaşmıştır.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: ( Bulgaristan'da yakalanan Levent Göktaş'ın iadesi, Thodex Kurucusu Özer) "Bulgaristan ve Arnavutluk'taki süreçler ilerliyor, bir tıkanıklık söz konusu değil"

-"Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 521 bin 39'a ulaşmıştır. Bugün itibariyle ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı ise 3 milyon 654 bin 866 kişidir"

ANKARA - İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü Sayın İsmail Çataklı, bakanlık faaliyetlerini içeren "Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Levent Göktaş Bulgaristan Thodex Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title