Haberler

Annenin cansız bedenine ulaşıldı! İçinde 3 çocuğun bulunduğu konteynerin sürüklenme anı kamerada

Güncelleme:

Depremden sonra selin vurduğu Adıyaman'ın Tut ilçesinde, sel sularına kapılan anne ve 3 çocuktan, anne hayatını kaybederken çocukları arama çalışmaları sürüyor.

Depremde büyük yıkım yaşayan Adıyaman bu kez de sel felaketi yaşadı. Tut ilçesinde, sel sularına kapılan 4 kişiden bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise hala aranıyor.

ANNE VE 3 ÇOCUĞU SELE KAPILDI

Sarıkaya Ailesi'nin içinde bulunduğu ve Ömerova Deresinin yanında bulunan konteyner aşırı yağış sonrası meydana gelen sel sularına kapıldı. Sel suları konteyneri sürükledi. Konteyner dışında bulunan anne Selma Sarakıya'nın cesedine ulaşılırken, 3 çocuğu sel sularında sürüklendi.

İçinde 3 çocuğun bulunduğu konteynerin sürüklenme anı kamerada

KONTEYNERİN SÜRÜKLENDİĞİ ANLAR KAMERADA

Konteynerin sürüklendiği anlar amatör kameraya yansıdı. Hayatını kaybeden kişinin cenazesine ulaşılırken, kayıp 3 çocuğu jandarma, AFAD ve polis ekipleri arıyor.

İçinde 3 çocuğun bulunduğu konteynerin sürüklenme anı kamerada

BÖLGEDE 346 PERSONEL GÖREVLENDİRİLDİ

Tut ilçesinde 15 araç, 14 profesyonel dalgıç, 140 arama kurtarma personeli ile birlikte toplam 346 personelin görevlendirildiği öğrenildi. Bölgedeki iş makinelerine ek olarak 10 vidanjör, 50 motopomp ve dalgıç pompa, 6 kurtarma botu görevlendirildiği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Tut 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Dr.Kimbel:

Allah rahmet eylesin,depremden kurtuldu o konteynerleri oraya koyan aptallar yüzünden gitti ne kadar akilli yönetimdeyiz allah akil versin

153
75
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Bir aptal da sizin gibi her şeyi bir yere bağlayanlarda. Daha coğrafyayı görmedin nereye konulduğunu bile görmedin ama bu şekilde yalan söylercesine, umarsızca yorum yapabiliyorsun.

yanıt111
yanıt70
Murat Kılıç:

Afetlerden bile nasıl çıkar sağlarım derdindesin. Kalbin taş olmuş.

yanıt55
yanıt60
Faruk Kayabaş:

insanlar ne çekti ya

132
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title